• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Ο Rossi εκτός πλάνων
Έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει στην Yamaha
Νέα 13/03/2014 - 15:24

Το αφεντικό της αγωνιστικής ομάδα της Suzuki, Davide Brivio, παραδέχτηκε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να πείσουν τον Valentino Rossi να είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς της νέας πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της, το 2015.

 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Davide Brivio θα αναλάμβανε την Suzuki, είχαν βγει στην επιφάνεια τα πρώτα σενάρια ότι μπορεί η σχέση του με τον Vale να παίξει ρόλο στο να έρθει ο Ιταλός θρύλος στην ομάδα.

 

Ο Brivio μεσολάβησε στο να υπογράψει ο Rossi στην Yamaha το 2004 και οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά στην πιο επιτυχημένη περίοδο του γιαπωνέζου κατασκευαστή, κατακτώντας τέσσερεις Παγκόσμιους Τίτλους.

 

"Κατά τη γνώμη μου, ο Valentino έχει ήδη πάρει την απόφασή του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Yamaha", ξεκαθάρισε ο Brivio. "Μετά τα δυο χρόνια στην Ducati, δεν νομίζω να έχει τη διάθεση να πάρει άλλο ρίσκο. Επέστρεψε στην Yamaha με την πρόθεση να μείνει μαζί τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Θεωρώ ότι έχει μεγάλο κίνητρο για τη φετινή χρονιά αλλά και για να συνεχίσει και πιστεύω ότι το πιο λογικό γι' αυτόν είναι να τελειώσει την καριέρα του στην Yamaha".

 

Επόμενο άρθρο »

Το Nurburgring αλλάζει χέρια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Επισημοποιήθηκε η Laguna Seca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα