• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Τεστ ΙΙΙ: Το 3 στα 3 ο Lorenzo!
Δυνατή προσομοίωση από τον Ισπανό, στο 2-3 Pedrosa/Rossi
Νέα 05/03/2014 - 17:28

Χάρη σ' έναν πολύ γρήγορο προτελευταίο γύρο, ο Jorge Lorenzo έγραψε τον καλύτερο χρόνο του τριήμερου τεστ ελαστικών της Bridgestone, στην πίστα του Phillip Island. Ο Ισπανός άσος της Yamaha - απόντος του Marc Marquez - κυριάρχησε στην Αυστραλία και τις τρεις ημέρες.

 

Η τρίτη ημέρα ήταν θετική, παρά τη σύντομη βροχόπτωση και τις δυο διακοπές εξαιτίας πτώσεων του Tito Rabat. Στο γκαράζ του Lorenzo επικρατούσε ικανοποίηση για την παρουσία του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Phillip Island, αν και το συγκεκριμένο τεστ ήταν για να βοηθήσει την Bridgestone να έχει το κατάλληλο ελαστικό για το GP του Οκτωβρίου και όχι για χρόνους ή εξέλιξη μοτοσυκλέτας.

 

Ο Jorge έκανε τον καλύτερό του χρόνο - 1:29.068 - με το περσινό ελαστικό που είχαν οι οδηγοί στον αγώνα, για το οποίο δήλωσε ότι ήταν πολύ καλό σε πρόσφυση αλλά δεν θα έβγαζε με τίποτα τους 27 γύρους του αγώνα. Ο Ισπανός έκανε και μια πολύ δυνατή προσομοίωση αγώνα την τελευταία ημέρα, "γυρίζοντας" συνεχόμενους γύρους στο χαμηλό και μέσο 1:30!

 

Δεύτερος στους χρόνους - τόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα, όσο και σήμερα - ο Dani Pedrosa με το 1:29.381 (από χτες) να είναι ο καλύτερος χρόνος του οδηγού της RepsolHonda. Σήμερα, ο Pedrosa έκανε 1:29.458. Ο Ισπανός, όπως και οι συναθλητές του, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να ξεκουραστεί μετά από μια έντονη περίοδο δοκιμών.

 

Τρίτος ταχύτερος σε απόλυτο χρόνο - στα συνδυασμένα αποτελέσματα - ο Andrea Dovizioso, χάρη στο 1:29.387 που έκανε χτες. Σήμερα, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αδιαθεσίας που είχε, ολοκλήρωσε πολύ νωρίς το τεστ, κάνοντας μόνο 23 γύρους και σημειώνοντας τον πέμπτο χρόνο.

 

Στην τέταρτη θέση στα συνδυασμένα και τρίτος σήμερα, ο Valentino Rossi, ο οποίος μπορεί να ολοκλήρωσε το τεστ σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του, ωστόσο ένοιωθε πιο ανταγωνιστικός από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Ο Vale δοκίμασε το νέο φέρινγκ που είχε χτες στη διάθεσή του ο Lorenzo και ήταν αρκετά γρήγορος στη σύντομη προσομοίωση αγώνα που επιχείρησε (13 γύροι).

 

Ο Cal Crutchlow έκανε κι αυτός προσομοίωση την τελευταία ημέρα, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το μπροστινό ελαστικό. Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν ειρωνικό να έρχεσαι στην πίστα κυρίως για να δοκιμάσεις τα πίσω ελαστικά και να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το μπροστινό! Ο Βρετανός φεύγει από την Αυστραλία στην πέμπτη θέση - τέταρτος σήμερα - και αναμφίβολα θα είναι ικανοποιημένος που είναι κοντά στον ομόσταυλό του.

 

Στην Moto2, το μεγαλύτερο νέο ήταν η δεύτερη πτώση του Tito Rabat, ο οποίος κατέστρεψε εξ ολοκλήρου τη μοτοσυκλέτα του αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο ίδιος. Πάντως ο Ισπανός φεύγει από το Phillip Island με τις καλύτερες των εντυπώσεων και μόλις 3,1δ πίσω από τον Lorenzo!

 

Ο μοναδικός αναβάτης της Moto2 που βελτίωσε το χρόνο του σήμερα, ήταν ο Jordi Torres, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα μπροστά από τον Mika Kallio και τον Nico Terol που ακολούθησαν.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο πρώτο αρχείο και τα αποτελέσματα της ημέρας στο δεύτερο.

 

Επόμενο άρθρο »

Πονόλαιμος στοίχισε στον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα