• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χρειαζόμουν την αλλαγή!
Είναι κάπως διαφορετικά τώρα με τον Silvano!
Νέα 05/02/2014 - 10:41

Ο Valentino Rossi βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση, μιάμιση ώρα περίπου πριν τη λήξη και την δεύτερης ημέρας δοκιμών στην Μαλαισία, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να δουλεύει πυρετωδώς με τον νέο του αρχιμηχανικό, προσπαθώντας να λύσει κυρίως το πρόβλημα με το σταμάτημα που τον ταλαιπώρησε την περασμένη σεζόν.

 

Ο Vale μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γκαράζ του, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας του με τον Silvano Galbusera. "Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Silvano και όλων η διάθεση είναι πολύ καλή", υπογράμμισε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Ήταν μόλις η αρχή και αν θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και να χτυπήσω τους τρεις πρώτους, πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Είναι κάπως διαφορετικά τώρα που δουλεύω με τον Silvano, αλλά χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Είναι κρίμα που αποχωρίστηκα τον Jeremy, αλλά είμαι χαρούμενος. Είναι πιο εύκολο να μιλάς στα ιταλικά, όπως και το κίνητρο τώρα είναι μεγαλύτερο. Κάναμε μια καλή αρχή, αλλά είναι απλά αυτό, δηλαδή μια αρχή", τόνισε ο Rossi.

 

Ο Ιταλός δήλωσε ευχαριστημένος με την πρόοδο που έκανε η Yamaha από το τελευταίο τεστ του 2013, στην Βαλένθια, κυρίως στο "φρένο" του κινητήρα. "Είχα ήδη δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του 2014 στην Βαλένθια, αλλά η Yamaha δούλεψε πολύ για εμένα στο φρένο του κινητήρα και με βοήθησε να σταματάω τη μοτοσυκλέτα, που ήταν και το βασικό μου πρόβλημα πέρυσι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι καλύτερα τα πράγματα στο δεύτερό μου χρόνο με την Μ1. Έχω περισσότερη εμπειρία μ' αυτή και μπορώ να δουλέψω ώστε να είμαι δυνατότερος από πέρυσι. Φαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα