• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: Ο Redding μιλά για το MotoGP!
Και για τη συμμετοχή του στο Thundersprint
Νέα 29/01/2014 - 12:04

Ο Scott Redding θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, με την Go&Fun Honda Gresini, πάνω στην ιδιωτική RCV1000R. Ο νεαρός Βρετανός είναι ανταγωνιστικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 2008, όταν ξεκίνησε στα 125cc, ενώ πέρυσι έδωσε σκληρές μάχες με τον Pol Espargaro για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Moto2.

 

Εν τέλει - και μετά από τους τραυματισμούς του - ο Redding έμεινε 40 βαθμούς πίσω από τον Ισπανό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η περσινή χρονιά παραμένει η καλύτερή του μέχρι στιγμής.

 

Ο Redding ήδη προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπου θα βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, μια μετάβαση διόλου εύκολη. Στο παρακάτω video, ο Βρετανός υπογραμμίζει μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες πτυχές της νέας μοτοσυκλέτας του, ενώ αναφέρεται και στη συμμετοχή του στο Thundersprint, ένα διήμερο event για τους εραστές των δυο τροχών, όπου συν τοις άλλοις θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και με οπαδούς, "... δηλαδή όσα μου αρέσουν και δεν μπορώ να κάνω σ' ένα GP", όπως τόνισε ο ίδιος!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αντίστροφη μέτρηση για την Kawasaki!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τα χρώματα της Husqvarna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα