• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video και Φωτό της Dragster 800
Λίγο Brutale, λίγο Rivale!
Τεστ-Μοντέλα 28/01/2014 - 10:43

Με τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες σχετικά με την MV Agusta Dragster να μην είναι πολλές, δεν αποτελεί έκπληξη η απόφαση της εταιρείας να δώσει στη δημοσιότητα το παρακάτω video.

 

Με βάση το τρικύλινδρο μοτέρ της εταιρείας στα 800cc, δεν περιμένουμε η Dragster 800 να έχει turbo (παρά τις αρχικές φήμες), αλλά να είναι δυναμική και διασκεδαστική στην οδήγηση. Από το video φαίνεται ότι η θέση οδήγησης της νέας μοτοσυκλέτας θα είναι πιο όρθια για τον οδηγό, εν συγκρίσει με την Brutale, ενώ και η σέλα δείχνει μικρή τόσο σε ύψος όσο και σε μήκος.

 

Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι στο τελικό στάδιο, ενώ από τη σύντομη παρουσία της στο video, δείχνει να είναι λίγο Brutale και λίγο Rivale! Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σχεδιαστικά στοιχεία, ωστόσο το ερωτηματικό είναι αν η νέα μοτοσυκλέτα είναι ικανή να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας. Ο χρόνος θα δείξει!

 


 


Μερικές ημέρες μετά την παρουσίαση του παραπάνω video, η νέα MV Agusta Dragster 800 εντοπίστηκε από οδηγό σε βενζινάδικο έξω από την επαρχία του Varese στην Ιταλία! Για να δείτε το video πατήστε εδώ.


 

Επόμενο άρθρο »

Lotus C-01

« Προηγούμενο άρθρο

Honda RC30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα