• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της Bimota
Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της;
Νέα 28/01/2014 - 12:52

Η Bimota Alstare Racing προχώρησε στην αποκάλυψη των χρωμάτων της μοτοσυκλέτας της, κάτι που δείχνει ότι μάλλον τα προβλήματα συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK οδεύουν προς λύση.

 

Ο Ιταλός κατασκευαστής αναμένεται να επιστρέψει στα SBK το 2014 - σε συνεργασία με την Alstare - και με οδηγούς των (προδιαγραφών EVO) μοτοσυκλετών της, τους Ayrton Badovini και Christian Iddon.

 

Όπως και να 'χει, παρά το ότι ο κατασκευαστής έχει ανακοινώσει τη δομή του για το 2014, έχει κλείσει αναβάτες και χορηγούς, το αν θα πάρει το οκ είναι κάτι που θα αποφασίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIM). Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή ή ελαστικότητα στους τωρινούς κανονισμούς για την homologation.

 

Επισήμως, η Bimota είναι ακατόρθωτο να φτάσει τον αριθμό μοτοσυκλετών παραγωγής για να εξασφαλίσει την homologation και κατ' επέκταση να πάρει το πράσινο φως για τη συμμετοχή της στο φετινό Πρωτάθλημα. Πάντως, περιμένουμε σε λίγες ημέρες να βγει νέα ανακοίνωση από την FIM σχετικά με το θέμα.

 

Βέβαια, το γεγονός και μόνο ότι ο κατασκευαστής προχωρά στην αποκάλυψη των νέων του χρωμάτων με την υποστήριξη των Energy T.I. και Parking GO, συνιστά ότι γνωρίζει κάτι περισσότερο. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της, το πιο πιθανό είναι να δούμε τις μοτοσυκλέτες της στους ευρωπαϊκούς γύρους από τον Απρίλιο.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιστρέφει η Monza το 2015;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η επιστροφή της Ducati στα SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα