• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος βασικός χορηγός για τον Aspar
Πλήρης αλλαγή στην ομάδα!
Νέα 28/01/2014 - 10:35

Ο Aspar ανακοίνωσε ότι το ενεργειακό ποτό Drive M7 θα είναι ο νέος βασικός χορηγός της ομάδας, με τους αναβάτες της ομάδας, Nicky Hayden και Hiroshi Aoyama να φέρουν τα χρώματα της εταιρείας: το πράσινο, ασημί και μαύρο. Η κίνηση αυτή ήταν αιφνίδια και μάλλον απρόσμενη, δεδομένου ότι η Power Electronics αναφερόταν ως κύριος χορηγός της ομάδας στην πιο πρόσφατη λίστα του MotoGP (14/01).

 

Ο Aspar είχε την υποστήριξη της Power Electronics τα τελευταία δυο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κυριάρχησε στην CRT κατηγορία του MotoGP με τον Aleix Espargaro. Πλέον η CRT αποτελεί παρελθόν και η ομάδα του Aspar θα κατέβει στο Πρωτάθλημα με νέα μοτοσυκλέτα, νέους αναβάτες και νέο χορηγό! Πλήρης αλλαγή λοιπόν, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένουμε την επίσημη μετονομασία της ομάδας σε "Drive M7 Aspar".

 

"Είναι πολύ θετικό για εμάς το γεγονός ότι έχουμε την υποστήριξη μιας τόσο μεγάλης εταιρείας, όπως η Drive M7, ειδικά σε μια χρονιά με τεράστιες αλλαγές στο σχεδιασμό μας για το MotoGP", δήλωσε ο Jorge Martinez "Aspar". "Το 2014 έχουμε μπροστά μας μια νέα και πιο φιλόδοξη πρόκληση. Αλλάξαμε μοτοσυκλέτα, έχουμε δυο νέους οδηγούς - πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές - και τώρα παρουσιάζουμε νέο βασικό χορηγό. Τόσο εμείς, όσο και οι υπεύθυνοι της Drive M7, είμαστε χαρούμενοι με τη συμμαχία αυτή, που πιστεύουμε ότι θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα".

 

Η Drive M7 - από την Μαλαισία - έχει δυνατή παρουσία στην ήπειρό της από το 2011 και πλέον θέλει να επεκταθεί στην Ασιατική, Ευρωπαϊκή και Β. Αμερικάνικη αγορά.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη μεγαλύτερη ιδιωτική ομάδα του MotoGP, που διευθύνεται από έναν πολλάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή", σχολίασε ο Managing Director της εταιρείας, Mokhtar Datuk Ahmad. "Είναι εξαιρετικό που έχουμε μαζί μας δυο πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές, όπως ο Nicky Hayden και ο Hiroshi Aoyama", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η παρουσίαση της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan για Stoner

Χορηγοί