• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Όλα έτοιμα για τα τεστ
Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού στην Μαλαισία
Νέα 14/01/2014 - 13:53

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες θα λήξει κι επίσημα η επιβαλλόμενη διακοπή των τεστ, με το πρώτο ραντεβού των αναβατών της μεγάλης κατηγορίας (MotoGP) να ορίζεται για την 4η Φεβρουαρίου στην πίστα της Μαλαισίας.

 

Τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας θα επιστρέψουν στις σέλες των μοτοσυκλετών τους, για το πρώτο τεστ του 2014, τριήμερο, ενώ μετά από ένα σύντομο διάλειμμα θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα, στην ίδια πίστα. Μετά τα δυο αυτά τεστ στην Μαλαισία, θα έχουμε ακόμα δυο, πριν την επίσημη έναρξη και του φετινού Πρωταθλήματος στο Κατάρ.

 

Στις αρχές Μαρτίου, οι εργοστασιακοί αναβάτες των Honda, Yamaha και Ducati θα δώσουν το παρόν στην πίστα Phillip Island της Αυστραλίας, για να τεστάρουν τα ελαστικά της Bridgestone στην άσφαλτο ώστε να εξαλειφθούν τυχόν απρόοπτα όπως συνέβησαν την περασμένη χρονιά. Την ίδια εβδομάδα, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, θα διεξαχθεί κι ένα πρόσθετο τεστ στην πίστα του Κατάρ, χωρίς όμως την παρουσία των αναβατών των προαναφερθέντων εργοστασίων.

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τεστ τόσο για το MotoGP, όσο και για τη μεσαία και μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

 

MotoGP

4-6 Φεβ.: Sepang, Μαλαισία

26-28 Φεβ.: Sepang, Μαλαισία

3-5 Μαρ.: Phillip Island, Αυστραλία (Tyre Safety Test)

7-9 Μαρ.: Losail, Κατάρ

 

Moto2™/Moto3

11-13 Φεβ.: Valencia, Ισπανία

18-20 Φεβ.: Jerez, Ισπανία

11-13 Μαρ.: Jerez, Ισπανία

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Dakar Ειδική 8

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2014: Ειδική 8

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα