• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar: Ημέρα ξεκούρασης το Σάββατο
Σήμερα διεξάγεται η έβδομη μέρα του ράλλυ
Νέα 12/01/2014 - 20:17

Ημέρα ξεκούρασης η χτεσινή για τους αναβάτες του διασημότερου ράλλυ στον κόσμο, του Dakar, μια ημέρα που ήρθε ως βάλσαμο για αρκετούς μετά από τα συνεχόμενα (πολύ) πρωινά ξυπνήματα. Σε αντίθεση με τους οδηγούς, οι μηχανικοί είχαν αρκετοί δουλειά με τις μοτοσυκλέτες, την ώρα που οι αναβάτες έδιναν συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους και υπέγραφαν αυτόγραφα στους πολλούς οπαδούς τους που δίνουν το παρόν και φέτος στο Dakar.

 

Στη γενική κατάταξη ο Marc Coma (ΚΤΜ) προηγείται με χρόνο λίγο πάνω από 23 ώρες, την ώρα που ο δεύτερος Joan Barreda (HRC) βρίσκεται 42 λεπτά πίσω του. Στην τρίτη θέση ο Γάλλος Alain Duclos (Sherco) ο οποίος πήρε και την τελευταία ειδική πριν το διάλειμμα. Δύσκολα τα πράγματα για τον Πρωταθλητή Despres (Yamaha), ο οποίος μετά την ποινή που δέχτηκε στην 5η ειδική (1 ώρα) είναι εκτός δεκάδας - στην 11η θέση της γενικής - και υπολείπεται 2:24.41 από τον πρωτοπόρο.

 

Δυστυχώς ούτε και φέτος αποφύγαμε τα δυσάρεστα νέα, με τον Eric Palante - ερασιτέχνης 50χρονος Βέλγος ο οποίος συμμετείχε για 11η φορά στο Dakar - να χάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή του, κατά τη διάρκεια της 5ης ειδικής. Ο Βέλγος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου, με αποτέλεσμα τα νέα για το θάνατό του να γίνουν γνωστά μετά από αρκετές ώρες.

 

Δείτε παρακάτω ένα σύντομο video με την περίληψη της έκτης ημέρας του Dakar 2014.

 

DESPRES
DESPRES
PALANTE
PALANTE

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa αγαπημένος οδηγός του 2013 στην Ελλάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2014: Ειδική 6

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα