• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νυμφεύτηκε ο Crutchlow!
Την αγαπημένη του Lucy στις 5/1
Νέα 08/01/2014 - 10:12

Ο Cal Crutchlow κράτησε την υπόσχεσή του και νυμφεύτηκε την Κυριακή που μας πέρασε την Lucy, την κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό για μεγάλο διάστημα. Τα νέα τα αποκάλυψε ο ίδιος - μέσω του twitter - ενώ στο μυστήριο παραβρέθηκαν λίγα άτομα.

 

Ο νέος αναβάτης της Ducati, είχε αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του πέρυσι και φέτος αποφάσισε να την νυμφευτεί. Πρόσφατα είχαμε την "είδηση" ότι νυμφεύεται και ο Valentino Rossi, ωστόσο αυτή τη φορά τα νέα για τον Crutchlow είναι πέρα για πέρα αληθινά, με τον Βρετανό να ανεβάζει ο ίδιος φωτογραφίες από το γάμο του.

 

Το κείμενο της φωτογραφίας έγραφε τα εξής: "Ενώθηκα με τα δεσμά του γάμου με την αγάπη της ζωής μου, την Lucy! Ήταν η καλύτερή μας ημέρα κι έδειχνε απολύτως πανέμορφη!"

 

Λόγια ενός ερωτευμένου. Πλέον, αφού τα πράγματα ξεκαθάρισαν για τον Crutchlow σε προσωπικό επίπεδο, μένει τώρα να ανέβει και άλλου είδους σκαλιά! Με την ξανθιά αγαπημένη του ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ με την "κόκκινη" δεύτερη (;) αγάπη του αναμένουμε να τον δούμε αν θα καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά του βάθρου!

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki Video 2

« Προηγούμενο άρθρο

Μιλήστε με τον Θανάση Σίσση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα