• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki V-Strom 1000 Adventure
Έγινε η επίσημη παρουσίασή της στην Almeria
Τεστ-Μοντέλα 06/12/2013 - 16:05

Στην Almeria της Ισπανίας έγινε το λανσάρισμα της νέας V-Strom 1000 Adventure από την Suzuki.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες στο πρώτο τετράμηνο του 2014, με δυνατό της "χαρτί" τον εντελώς καινούργιο κινητήρα των 1036cc - το προηγούμενο μοντέλο είχε μοτέρ στα 996cc - με τα 100 άλογα στις 8000 σαλ και ροπή 76lbft από μόλις τις 4000 σαλ! Στη δεύτερη φωτογραφία μας, μπορείτε να δείτε όλα τα καινούργια μέρη του με κίτρινο χρώμα.

 

Παράλληλα, η V-Strom είναι και η πρώτη μοτοσυκλέτα της Suzuki με full traction control, το οποίο έχει δυο επίπεδα ενώ μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης παίρνει και αναλύει δεδομένα από πέντε αισθητήρες, για να πετύχει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση ανάλογα με το οδόστρωμα.

 

Υπάρχει φυσικά και ABS, ωστόσο αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει στο νέο μοντέλο, είναι η μεγάλη της αυτονομία: η νέα V-Strom είναι ικανή να διανύσει 420 χλμ με γεμάτο ρεζερβουάρ (20lt). Αυτό, σε συνδυασμό με τα 228 κιλά - 8 κιλά ελαφρύτερη από την original V-Strom, χάρη στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο - δείχνει ότι η νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki θα έχει ικανοποιητικές επιδόσεις, ακόμα και φορτωμένη με πλαϊνές βαλίτσες.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda RC30

« Προηγούμενο άρθρο

Hesketh 24

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα