• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2013: Kawasaki J300
Άνοιγμα σε έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο!
Τεστ-Μοντέλα 07/11/2013 - 15:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H Kawasaki ξεπερνούσε πάντα τα όρια, απαντώντας στις ανάγκες των καταναλωτών και παράγοντας μοτοσυκλέτες, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για ένα συναρπαστικό μέλλον.

Για το 2014, το όραμα της Kawasaki για την προσωπική μετακίνηση εξαπλώνεται σε ένα θαυμαστό καινούργιο κόσμο με την παρουσίαση του εκπληκτικού νέου scooter J300.

Σχεδιασμένο από την ταλαντούχα ομάδα σχεδίασης της Kawasaki, το J300 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της εταιρίας να παρουσιάζει καινοτόμα και ξεχωριστά οχήματα προσαρμοσμένα στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα της αγοράς μετακίνησης.

Τόσο οικείο όσο και προκλητικό, το J300 έχει μια έντονη παρουσία που απευθύνεται τόσο σ’αυτούς που ήδη οδηγούν scooter όσο και σε ένα δυνητικό κοινό κάθε ηλικίας και φύλου που θέλει να δοκιμάσει τη διασκέδαση, το στυλ, την πρακτικότητα και την άνεση που προσφέρει ένα scooter.

Με επιρροές από την οικογένεια των Ninja μοτοσυκλετών, η γωνιώδης μάσκα, οι εντυπωσιακοί διπλοί προβολείς και το έντονο LED πίσω φως, είναι ενδεικτικά μιας στιλιστικής και μηχανολογικής προσέγγισης που φέρει επάξια τη σφραγίδα της Kawasaki.

Με κινητήρα 299cc, πλήρως αυτόματο, μονοκύλινδρο και υγρόψυκτο, το J300 είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινή μετακίνηση μέσα στη συμφόρηση της πόλης όσο και για εξορμήσεις έξω από την πόλη σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακούς δρόμους.

Τα δύο πίσω αμορτισέρ, ρυθμιζόμενα για έναν ή δύο επιβάτες και το τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm της μπροστά ανάρτησης εγγυώνται μια άνετη και sport οδήγηση.

Το σύστημα φρένων, αποτελούμενο από μπροστά και πίσω δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα, διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια φρένων υψηλής –με πρόσθετη επιλογή ABS-, δίνει στο J300 μια εντυπωσιακή ευκινησία και δυνατότητα ελέγχου.

Για έναν αναβάτη scooter τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το στυλ και την άνεση και το J300 προσφέρει μια σειρά από χρηστικές λεπτομέρειες που συνθέτουν ένα εκπληκτικό πλαίσιο οδήγησης. Από τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου –προσαρμοζόμενες σε κάθε μέγεθος χειρός- μέχρι το αντικλεπτικό κλείστρο που προστατεύει τον κεντρικό διακόπτη, η σχεδιαστική ομάδα έχει προβλέψει για όλα.

Εστιάζοντας στο τιμόνι, την προσοχή τραβάει το μεταλλικής βαφής καπάκι τιμονιού. Ένα ντουλαπάκι μπροστά μπορεί να φιλοξενήσει μικρά αντικείμενα και περιλαμβάνει μια πρίζα 12V για αξεσουάρ. Το ταμπλό εντυπωσιάζει με τα υψηλής εξειδίκευσης όργανά του: ευανάγνωστο ταχύμετρο και στροφόμετρο και μια σειρά από λυχνίες ενδείξεων.

Κοιτάζοντας μπροστά και κάτω, ο αναβάτης θα εκτιμήσει τη συναρμολόγηση και το φινίρισμα του πλαισίου υψηλής ποιότητας και μια σειρά από λεπτομέρειες, όπως το άγκιστρο φορτίου, η αντιολισθητική επένδυση της ποδιάς που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο του οχήματος και κοψίματα της ποδιάς που διευκολύνουν τα πόδια να πατήσουν στο έδαφος όταν σταματάει το scooter. Ο συνεπιβάτης του J300 απολαμβάνει τα ίδια προνόμια άνεσης και εργονομίας με τα μαρσπιέ τύπου μοτοσυκλέτας.

Την άνεση των αναβατών εξασφαλίζει επίσης η καλά γεμισμένη, φουσκωτή σέλα, η οποία, όταν σηκώνεται, αποκαλύπτει έναν πλούσιο αποθηκευτικό χώρο, με αυτόματο φωτισμό, που μπορεί να χωρέσει ένα Full face κράνος και ένα χαρτοφύλακα.

Ο αναβάτης του J300 μπορεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το στυλ και την ευκολία του οχήματός του με μια σειρά από αξεσουάρ της Kawasaki, όπως μια ποικιλία από μπαγκαζιέρες ή ένας ψηλότερος ανεμοθώρακας.

Με όλα τα παραπάνω εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, καθίσταται σαφές ότι το J300 φέρνει τις επιδόσεις, την πρακτικότητα, την άνεση και το στυλ της Kawasaki στην αγορά των scooter.

 

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Z1000

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε στην Γαλλία Dunlop Sportsmart2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα