• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση: MV Turismo Veloce 800
Με καλεσμένο και τιμώμενο πρόσωπο τον Agostini!
Τεστ-Μοντέλα 04/11/2013 - 16:09

Η επίσημη παρουσίαση της MV Turismo Veloce 800 ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο μοντέλο και να το φωτογραφήσει.

 

Σε όμορφη ατμόσφαιρα και με παρουσία πλήθος δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος Giovanni Castigloni και ο Αντιπρόεδρος Giorgio Girelli παρουσίασαν με υπερηφάνεια την MV Turismo Veloce 800, μια μοτοσυκλέτα που καταφέρνει να διατηρήσει την ιδιαιτερότητά της, αν και δανείζεται αρκετά στοιχεία από άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως την MV Agusta F3 (την τριπλή κατάληξη της εξάτμισης) ή την Rivale (π.χ. τα φλας).

 

Η νέα sport-touring της MV Agusta θα εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα στα 800cc που θα αποδίδει 125 ίππους στις 11.700 σαλ και ροπή 84Nm στις 8.600 σαλ. Το συνολικό της βάρος δεν θα ξεπερνά τα 194 κιλά, ενώ αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα αλλαγής χαρτογράφησης από το τηλέφωνο ή το iPad μέσω bluetooth! Στα συν τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά, αλλά και το γεγονός ότι - για πρώτη φορά - έχουμε μοτοσυκλέτα δρόμου που επιτρέπει στον αναβάτη να κατεβάζει σχέσεις στο κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη!

 

Ο Αντιπρόεδρος Giorgio Girelli, είπε ότι ο στόχος της εταιρείας με τα νέα της μοντέλα είναι να διπλασιάσει της πωλήσεις της, ώστε την επόμενη τριετία να φτάσουν τα 15.000 κομμάτια! Στην παρουσίαση της Turismo Veloce 800 τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο θρύλος Giacomo Agostini - στη φωτογραφία ανάμεσα στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της φίρμας - ο οποίος μίλησε για τη νέα μοτοσυκλέτα και παράλληλα δέχθηκε μια F3 ως δώρο, με την οποία μάλιστα έφυγε από την παρουσίαση!

 

Επόμενο άρθρο »

Honda RC30

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε στην Γαλλία Dunlop Sportsmart2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα