• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Jerez Test
Τα φώτα στραμμένα στη Ducati!
Νέα 01/11/2013 - 10:19

Το τεστ των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK στη Jerez ολοκληρώθηκε με το παρόν να δίνουν οι Kawasaki, Arpilia και Suzuki, αν και τα φώτα και τα φλας ήταν στραμμένα στην ομάδα της Ducati και στους δυο νέους της οδηγούς.

 

Τόσο ο Chaz Davies, όσο και ο Davide Giugliano, θα έχουν το βαρύ φορτίο να αλλάξουν τις τύχες των κόκκινων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι οποίοι είχαν μια καταστροφική περσινή χρονιά, όταν και τερμάτισαν στην τελευταία θέση από τους κατασκευαστές. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις από τη Jerez ήταν θετικές.

 

"Οι δυο ημέρες ήταν θετικές", δήλωσε ο Davide Giugliano. "Βρήκα καλή αίσθηση, αν και πρέπει να τη μάθω ακόμα καλύτερα μετά την απουσία μου ενάμιση χρόνο. Βέβαια χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά", πρόσθεσε.

 

Σημείο αναφοράς για το νέο δίδυμο, ο χρόνος του Xavi Fores στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία: το 1:43.436. Σύμφωνα με ανεπίσημους χρόνους, οι δυο οδηγοί κατάφεραν εύκολα να πέσουν κάτω από αυτό, με τον Giugliano να είναι στο 1:42 και μερικά δέκατα πιο πάνω ο Davies.

 

"Το θετικό είναι ότι με τα αγωνιστικά ελαστικά, είχα σταθερό ρυθμό τόσο με τα καινούργια όσο και με τα χρησιμοποιημένα, ίσως και περισσότερο από το Σ/Κ των αγώνων!" συνέχισε ο Giugliano. "Η Panigale είναι ιδιαίτερο σύνολο στο να την αποκρυπτογραφήσεις, αλλά μου έδωσε καλή αίσθηση. Ήρθα εδώ χωρίς προκαταλήψεις ή στερεότυπα, όπως οφείλει ο κάθε αναβάτης. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανοιχτό μυαλό".

 

Ικανοποιημένος με το τεστ και ο υπεύθυνος του project για τα SBK, Ernesto Marinelli: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά με τα νέα ηλεκτρονικά, τα ίδια που έχει η Ducati στο MotoGP, αλλά και με το να βρούμε ένα βασικό set-up για τον David και τον Chaz", είπε. "Οι χρόνοι ήταν καλοί, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη τους φορά. Στις 14 και 15 Νοεμβρίου, στην Aragon, θα συνεχίσουμε την εξέλιξη".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αισιοδοξία στη Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

5 in 1 CLASSIC RALLY

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα