• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki Recursion
Ζήτω το turbo!
Τεστ-Μοντέλα 31/10/2013 - 10:27

Το νέο concept της Suzuki εντυπωσιάζει όχι μόνο με την όμορφη εμφάνισή του, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι θα διαθέτει turbo!! Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Τόκυο, που θα ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου.

 

Σύμφωνα με τη Suzuki, η Recursion- όπως ονομάζεται για την ώρα το concept - θα αποδίδει 100hp στις 8.000 σαλ με μέγιστη ροπή 10.2kg στις 4.500 σαλ (!) κάτι που φυσικά εξαλείφει τη φτωχή απόδοση των πρώτων turbo στις μεσαίες στροφές. Η μοτοσυκλέτα λέγεται ότι θα ζυγίζει 174 κιλά, ενώ στη Suzuki είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη μεγάλη οικονομία στο καύσιμο που έχουν επιτύχει: 50% οικονομία σε σχέση με μια sport μοτοσυκλέτα των 600cc!

 

Ο κινητήρας είναι εν σειρά, με δυο βαλβίδες ανά κύλινδρο και τη σημαντική συνδρομή ενός turbo intercooler που έχει τοποθετηθεί κάτω από τη δερμάτινη σέλα. Στα άλλα χαρακτηριστικά του μοντέλου, να σημειώσουμε το μονόμπρατσο ψαλίδι, το carbon μονοκόκ μονόσελο, το ανάποδο πιρούνι, τις τρίμπρατσες sport ζάντες και το γεγονός ότι το τελικό της εξάτμισης βγαίνει κάτω από τον κινητήρα. Μια σημαντική λεπτομέρεια: το νέο μοντέλο δεν θα έχει φυσικούς διακόπτες στο τιμόνι, αλλά touchpad!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο video της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου (ναι, καλά καταλάβατε, δυστυχώς είναι στα γιαπωνέζικα...).

 

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta Turismo Veloce 800

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati Superleggera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα