• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michael Jordan Motorsport!
Το 2015 στο MotoGP ή στα SBK;
Νέα 30/10/2013 - 12:50

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Michael Jordan Motorsport σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε παγκόσμιο επίπεδο, με συμμετοχή είτε στο MotoGP είτε στα SBK!

 

Η ομάδα φυσικά ανήκει στον μεγαλύτερο καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών, τον superstar του NBA και μεγάλο λάτρη των δυο τροχών, Michael Jordan, με την ομώνυμη ομάδα να έχει κάνει έκτακτη συμμετοχή στη Laguna Seca φέτος - στο Πρωτάθλημα των SBK - με αναβάτες τον μικρό αδερφό του Hayden, Roger Lee (στη φωτό) και τον Danny Eslick.

 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του, ο αντι-πρόεδρος της ομάδας Kreig Robinson αποκάλυψε ότι εκτός των SBK, η ομάδα σκέφτεται και την πιθανότητα του MotoGP"Εξετάζουμε τη συμμετοχή είτε στα SBK, είτε στο MotoGP και δεν θα βιαστούμε στο να αποφασίσουμε τι είναι το καλύτερο για εμάς", δήλωσε. "Όποιος μας ξέρει, γνωρίζει ότι κάνουμε τις κινήσεις μας με το δικό μας ρυθμό".

 

Όποια και να είναι η τελική απόφαση, ο Robinson τονίζει ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και έκτακτες συμμετοχές το 2014, για να είναι έτοιμοι για πλήρη συμμετοχή το 2015. "Δεν έχουμε ολοκληρώσει τα απαραίτητα βήματα για να είμαστε ανταγωνιστικοί το 2014. Θα πρέπει να κάνουμε μερικές έκτακτες συμμετοχές, ενώ ετοιμαζόμαστε για το 2015. Πρέπει να δούμε και να αξιολογήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει στα SBK , στο MotoGP. Ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για μια ομάδα με τη δική μας δομή".

 

"Έχουμε συνηθίσει να εξελίσσουμε μοτοσυκλέτες και να τις κατασκευάζουμε σε δικές μας εγκαταστάσεις", πρόσθεσε. "Στα SBK θα έχουμε την EVO κατηγορία από του χρόνου, ενώ στο MotoGP έχουμε τη Moto2, τις CRT και τις πελατειακές μοτοσυκλέτες από τη νέα σεζόν. Τι είναι λοιπόν το καλύτερο για εμάς; Δεν νομίζω να ξεκινήσουμε να κατασκευάζουμε πρωτότυπη μοτοσυκλέτα για να αγωνιστούμε στο MotoGP. Μια ομάδα σαν τη δική μας, θα της ταίριαζε καλύτερα το μοντέλο ομάδων όπως του Aspar ή της LCR. Αυτό κοιτάμε τώρα και θέλω να τονίσω ότι είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αγωνιστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Honda τεστ στην πίστα του Sugo

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Sykes Παγκ. Πρωταθλητής SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα