• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενος σταθμός Phillip Island
Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Marc Marquez!
Νέα 17/10/2013 - 09:25

Ο Marc Marquez είναι έτοιμος να καταρρίψει - ακόμα ένα - ρεκόρ φέτος, κατακτώντας το Πρωτάθλημα από το γύρο του Phillip Island, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει ο νεαρότερος σε ηλικία Παγκόσμιος Πρωταθλητής! Βέβαια, στην Αυστραλία θα συναντήσει τη σθεναρή αντίδραση τόσο του Jorge Lorenzo, όσο και του Dani Pedrosa...

 

Ο εκπληκτικός rookie του HRC, τερματίζει σε κάθε αγώνα στο βάθρο - πλην αυτού στο Mugello φυσικά - ενώ μετρά ήδη έξι νίκες (ρεκόρ για rookie), οχτώ pole positions και δέκα ταχύτερους γύρους! Παράλληλα είναι και ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης που έχει κερδίσει pole position αλλά και αγώνα (στο Austin). Την Κυριακή μάλιστα, αν φύγει από την Αυστραλία με διαφορά στους 51 βαθμούς από το δεύτερο, θα είναι ο πρώτος rookie που παίρνει Πρωτάθλημα, εδώ και 35 χρόνια!

 

Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για το φαινόμενο του MotoGP, μιας και θα συναντήσει δυνατό ανταγωνισμό στο πρόσωπο του Dani Pedrosa, ο οποίος θριάμβευσε στη Μαλαισία και θέλει να συνεχίσει τις νικηφόρες του εμφανίσεις. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να κάνει το λάθος να παραβλέψει τον πληγωμένο εγωισμό του Jorge Lorenzo, αλλά και τη δυναμική του θρύλου Valentino Rossi, με τις μοτοσυκλέτες των οποίων να ευνοούνται στις χαμηλότερες θερμοκρασίες του Phillip Island.

 

Ο Cal Crutchlow θα έχει μάθει από το λάθος στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του στη Μαλαισία και θα προσπαθήσει να παλέψει με τους μπροστά για μια θέση στο βάθρο, με τον Alvaro Bautista να ελπίζει αυτή τη φορά σε κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Ο Stefan Bradl βρίσκεται στην Αυστραλία και θα εξεταστεί από τους γιατρούς για να δει αν θα καταφέρει να αγωνιστεί το Σ/Κ.

 

Έναν από τους καλύτερούς του αγώνες τη φετινή σεζόν, έκανε ο Bradley Smith στη Μαλαισία και αυτό θα θέλει να επαναλάβει στο Phillip Island, ενώ για μια ακόμη φορά οι Dovizioso και Hayden θα έχουν ως στόχο να κλείσουν τη ψαλίδα με τα γιαπωνέζικα εργοστάσια. Ο Hernandez θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Spies στην Pramac Ducati, με τον Damian Cudlin να αντικαθιστά τον Κολομβιανό για έναν ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά στην πατρίδα του. Ο Luca Scassa από την πλευρά του, θα βρεθεί και πάλι στη σέλα της μοτοσυκλέτας του Karel Abraham, η ομάδα του οποίου πρόσφατα ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα έχει στη διάθεσή της μια Honda πελατειακή! Οι τρεις τους, θα προσπαθήσουν να μειώσουν τη διαφορά από τον αναμφισβήτητο κυρίαρχο της κατηγορίας CRT, Aleix Espargaro, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον άτυπο τίτλο από το GP της Αυστραλίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Νέα ομάδα Caterham

Χορηγοί