• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκδηλώσεις στη μνήμη του Marco
Πρωτοστάτησε ο Valentino Rossi
Νέα 16/10/2013 - 09:47

Ο Marco Simoncelli ήταν στη σκέψη όλων, καθώς το grid του MotoGP ταξίδευε προς Sepang - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - χωρίς αυτόν...

 

Ο συμπατριώτης του και πολύ καλός του φίλος, Valentino Rossi, με το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα έφερε με συγκίνηση μια σημαία με το νούμερο #58 του Marco και μπορεί ο Ιταλός θρύλος των GP να μην κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο, ωστόσο με την κίνησή του αυτή βρέθηκε για πολλοστή φορά στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Την ώρα που 80.000 κόσμου χειροκροτούσαν, ο Vale εξηγούσε την κίνησή του αυτή: "Οι μηχανικοί και οι φίλοι του Marco με ρώτησαν αν θα κάνω κάτι στη μνήμη του και ελπίζανε - όπως κι εγώ - να βρεθώ στο βάθρο και να κρατούσαμε μια τεράστια σημαία για τον Marco", δήλωσε ο Ιταλός, ο οποίος πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση.

 

Οι εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Ιταλού δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα, ο Fausto Gresini, μέλη της ομάδας του, ο Livio Suppo και ο Carmelo Ezpeleta άφησαν μια ανθοδέσμη στην 11η στροφή, εκεί όπου ο Ιταλός αναβάτης έχασε τη ζωή του.

 

Την Κυριακή μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, περίπου 3.000 αναβάτες συμμετείχαν σε παρέλαση στην πίστα του Brno, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης, καθώς ο ακριβής αριθμός τους έφτασε τους 2.988!

 

Επόμενο άρθρο »

SYM: Ολοκληρώθηκε το 2ο Scooter Festival

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα