• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Bradl
Λίγες ώρες μετά τον ατυχή του τραυματισμό
Νέα 15/10/2013 - 17:46

Στα τέταρτα ελεύθερα του 15ου Γύρου Πρωταθλήματος στη Μαλαισία, ο Stefan Bradl είχε μια άτυχη στιγμή και πέφτοντας από τη μοτοσυκλέτα του σύρθηκε για λίγο στην άσφαλτο για να χτυπήσει με δύναμη το δεξί του αστράγαλο και να τον τραυματίσει (κάταγμα).

 

Ο απογοητευμένος Γερμανός δεν κατάφερε να συνεχίσει το Σ/Κ στη Sepang και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Kuala Lumpur, όπου και υπεβλήθη - με επιτυχία - σε εγχείριση. Επικεφαλής ιατροί ήταν ο Dr. Low Tze Choong και ο ορθοπεδικός ιατρός της Κινητής Μονάδας, Dr. Alberto Busilacchi. Επιβλέπων ήταν το μέλος της Ιατρικής Ομάδας του MotoGP, Dr. Enric Caceres. Ο Bradl διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο κι έφυγε το πρωί της Κυριακής.

 

"Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα της εγχείρισης. Ο Stefan είναι καλά και θα ξεκινήσει πλέον τη διαδικασία ανάρρωσης", επιβεβαίωσε ο Team Manager της LCR Honda, Lucio Cecchinello. "Θα δουλέψει με τους φυσιοθεραπευτές, μέχρι την Πέμπτη όπου και θα καθίσουμε με την ιατρική ομάδα του MotoGP στο Phillip Island για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη πρόγνωση".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτό από το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα