• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Επιστροφή σε Honda!
Στην ομάδα του Aspar με Honda πελατειακή!
Νέα 15/10/2013 - 16:46

Ο Aspar Martinez - σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία - ετοιμάζεται να ανακοινώσει ότι τη νέα χρονιά η ομάδα του θα έχει μοτοσυκλέτα της Honda! Η μεταστροφή του αυτή, οφείλεται φυσικά στις πρόσφατες εξελίξεις και συγκεκριμένα στην απόφαση του Gigi Dall'Igna - επικεφαλής του Αγωνιστικού Τμήματος της Aprilia - να αποδεχτεί την προσφορά της Ducati και να ηγηθεί του αντίστοιχου τμήματος των κόκκινων.

 

Ο Martinez - επί ηγεσίας Dall'Igna - είχε τη διαβεβαίωση ότι το εργοστάσιο (Aprilia) θα αναβάθμιζε τη μοτοσυκλέτα, η οποία θα είχε πνευματικές βαλβίδες και seamless κιβώτιο, ώστε να αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Μετά την ανακοίνωση ωστόσο, της μετακίνησης του Ιταλού στη Ducati, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής φαίνεται έτοιμος να περάσει στη σφαίρα επιρροής της Honda.

 

Μια επιλογή θα αποτελούσε - και συζητήθηκε εν μέρει - η αγορά της μοτοσυκλέτας που η Ducati θα διαθέσει στους ιδιώτες από το 2014, ωστόσο δυο ήταν οι βασικοί λόγοι που ένα τέτοιο ζήτημα απορρίφθηκε εν τη γενέσει του. Αρχικά η άρνηση του Hayden να οδηγεί μοτοσυκλέτα του εργοστασίου που φέτος τον απέλυσε και δευτερευόντως το γεγονός ότι ο Dall'Igna δεν θα έχει σχεδόν καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με αυτές των ιδιωτών.

 

Η επιλογή αυτή του Aspar είναι πιο ακριβή για τον ίδιο, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει τόσο στη συνδρομή της Honda Αμερικής, που θα ξαναδεί τον Nicky Hayden να αγωνίζεται στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου με Honda, αλλά και στο γεγονός ότι θα εισπράξει ένα σεβαστό ποσό για τη λύση του συμβολαίου του Aleix Espargaro (της τάξης των περίπου 600.000€).

 

Δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το ποιος θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτό από το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Ελληνικό διαδικτυακό μουσείο μοτοσυκλέτας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα