• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Από την pit lane στην Αυστραλία;
"Προφανώς θα δούμε πρώτα τι έχουμε στη διάθεσή μας".
Νέα 14/10/2013 - 11:55

Μια άτυχη στιγμή, ένα πρόβλημα με το μοτέρ του και ο Nicky Hayden βρίσκεται πλέον σε δύσκολη κατάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός, που είχε χρησιμοποιήσει τον καινούργιο του κινητήρα στον αγώνα, αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον όγδοο γύρο, με την Desmosedici του να βγάζει καπνούς.

 

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κινητήρες του, ο Hayden δήλωσε ότι πρέπει να δουν πόσα χιλιόμετρα έχουν και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ξεκινήσει από την pit lane σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες. "Μεγάλη ατυχία, καθώς αυτός ήταν ο καινούργιος μου κινητήρας", δήλωσε. "Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα και στο Phillip Island θα χρησιμοποιήσουμε παλιό μοτέρ με πολλά χιλιόμετρα, πράγμα όχι καλό".

 

"Βέβαια, η πιθανότητα να ξεκινήσουμε από την pit lane (σ.σ. η ποινή για τη χρήση νέου, έκτου, κινητήρα στη σεζόν) είναι υπαρκτή, αλλά προφανώς θα δούμε πρώτα τι έχουμε στη διάθεσή μας. Έχω χρησιμοποιήσει όλα τα μοτέρ και τώρα θα δούμε πόσα χιλιόμετρα έχουν. Ήλπιζα να τελειώσω τη σεζόν με αυτά τα δυο μοτέρ. Ξέρω ότι έχω έναν κινητήρα με ζωή, αλλά δεν ξέρω αν θα με βγάλει και για τους τρεις αγώνες. Το Phillip Island είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και δεν θέλω να ξεκινήσω από την pit lane".

 

Στον αγώνα, ο Hayden ήταν καλός στην εκκίνηση. "Δεν ήταν κάτι το θεαματικό, αλλά ήμουν καλύτερος από τους προηγούμενους αγώνες και είχα απομακρυνθεί από τον Dovi και πλησίαζα τον Smith", δήλωσε. Φτάνοντας τον Βρετανό αντίπαλό του, ο Nicky είχε τις πρώτες ενδείξεις λάθους, αλλά ήλπιζε ότι αυτό αφορούσε στη μοτοσυκλέτα του Smith. "Μόλις πρόλαβα τον Smith στην τελευταία στροφή, άκουσα ένα θόρυβο. Ήμουν πολύ κοντά του και ήλπιζα ότι προερχόταν από τη δική του μοτοσυκλέτα, αλλά μόλις άνοιξα το γκάζι στην έξοδο, κατάλαβα ότι ήταν η δική μου. Έβγαζε καπνούς και το μοτέρ είχε βλάβη. Κοιτάξαμε τον κινητήρα, αλλά δεν είχαμε τα απαραίτητα εργαλεία για να καταλάβουμε τι έγινε και τον στείλαμε στη Bologna για να δούμε τι θα γίνει".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Abraham με πελατειακή Honda το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πολλή ροπή και σπινάρισμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα