• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ2
Ο Miller μπροστά στη μισοβρεγμένη πίστα
Νέα 11/10/2013 - 13:03

Ο Jack Miller κατέφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο, στα δεύτερα ελεύθερα που ξεκίνησαν με βρεγμένη την πίστα σε αρκετά σημεία, αποτέλεσμα της βροχής που έπεσε νωρίτερα. Ο Miller έφερε τη μοτοσυκλέτα του μπροστά από τις αντίστοιχες των Vazquez και Masbou, αλλά είναι ο Vinales αυτός που φιγουράρει στην πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, χάρη στο χρόνο του από το πρωί.

 

Η βροχή λίγο πριν τις ΕΔ2 δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αναβάτες παρά να βγουν στην πίστα με τα βρεγμένα ελαστικά. Στη συνέχεια η πίστα επανερχόταν στη στεγνή της κατάσταση και όλο και περισσότεροι έβγαιναν με σλικ, με τους χρόνους να πέφτουν συνεχώς και τον Miller να είναι ο γρηγορότερος με 2:15.598δ. Στα συνδυασμένα της ημέρας είναι τρίτος, πίσω από τον Vinales και τον Masbou.

 

Ο Alex Rins ήταν τέταρτος στα συνολικά αποτελέσματα, μπροστά από τον Vazquez και τον Salom, με τον Isaac Vinales να είναι έβδομος, αλλά να βρίσκεται μπροστά για κάποιο διάστημα στα δεύτερα ελεύθερα. Ο Θανάσης Σίσσης έμεινε στην 26η θέση, χωρίς να πιέσει σήμερα για κάτι καλό, περιμένοντας την αυριανή ημέρα και τις πολύ σημαντικές κατατακτήριες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα