• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Dall'Igna αντί Gobmeier!
Νέος επικεφαλής στο Ducati Corse
Νέα 10/10/2013 - 14:14

Πριν από λίγο έγινε γνωστό - μέσω ανακοίνωσης της Ducati - ότι ο Gigi Dall'Igna είναι ο νέος επικεφαλής του Ducati Corse και θα αντικαταστήσει τον Bernhard Gobmeier, ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει τη θέση του Filippo Preziosi όταν η Audi εξαγόρασε το ιταλικό εργοστάσιο.

 

Η έντονη φημολογία των ημερών (βλ. περισσότερα εδώ) επαληθεύτηκε, με μια μικρή όμως διαφοροποίηση. Ο Gigi Dall'Igna δεν θα λογοδοτεί σε κανέναν και δεν προσλήφθηκε ως Τεχνικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Ducati, αλλά ως το απόλυτο αφεντικό! Από την πλευρά του, ο Gobmeier θα αναλάβει νέο ρόλο στον Όμιλο της Volkswagen. Οι νέες αρμοδιότητες θα ισχύουν από τις 11 Νοεμβρίου, με το τέλος δηλαδή της αγωνιστικής σεζόν.

 

Στην ανακοίνωση διαβάζουμε παράλληλα ότι ο Paolo Ciabatti παραμένει στο ρόλο του ως Project Manager του MotoGP και θα λογοδοτεί απευθείας στον νέο Γενικό Διευθυντή του Ducati Corse. Το ίδιο ισχύει και για τον Ernesto Marinelli, τον υπεύθυνο για τα SBK τις περασμένες δυο σεζόν.

 

"Χάρη στην κίνηση αυτή, ατενίζουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν με νέο κίνητρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το νέο σχήμα και στρατηγική - που θα επικεντρωθεί ακόμα περισσότερο στην τεχνολογική εξέλιξη - θα πετύχουμε τους στόχους μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα στη Ducati τη θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του MotoGP και των SBK", σχολίασε ο CEO της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali.

 

Περιμένουμε να δούμε αν με τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στους κόκκινους του Borgo Panigale και ακολουθήσουν νέες απολύσεις-ανακατατάξεις στο Αγωνιστικό Τμήμα, σε μια (δεύτερη) προσπάθεια να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα των τελευταίων χρόνων και να βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις με τη μοτοσυκλέτα.

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati Μέγαρα 22/09/2013

« Προηγούμενο άρθρο

Προσωρινή προστασία για τον σένσορα

Χορηγοί