• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner θα οδηγήσει στην Αυστραλία!
Αλλά όχι στον αγώνα...
Νέα 01/10/2013 - 11:58

Στις πίστες θα επιστρέψει ο Casey Stoner και συγκεκριμένα στο γύρο της Αυστραλίας σε λίγες εβδομάδες, αλλά όχι για να πάρει θέση στο grid του αγώνα...

 

Αντ' αυτού, ο Αυστραλός άσος - ανίκητος στο Phillip Island από το 2007 έως και το 2012 - θα πάρει μέρος στον τιμητικό γύρο που θα προηγηθεί του αγώνα, δίπλα στους Αυστραλούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές: Mick Doohan και Wayne Gardner.

 

"Το GP στην Αυστραλία ήταν ένα παραμυθένιο τέλος στην καριέρα μου στο MotoGP", υπογράμμισε ο Stoner. "Θα είναι ωραία που θα βρεθώ στην πίστα φέτος, μαζί με τους Wayne και Mick, χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού. Ανυπομονώ να το διασκεδάσω και να ξαναδώ τους φιλάθλους που με υποστήριξαν στη καριέρα μου".

 

Οι Stoner, Doohan και Gardner έχουν χαρίσει το όνομά τους σε ορισμένα τμήματα της αυστραλιανής πίστας. Η παρέλαση θα ξεκινήσει μερικά λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20 Οκτωβρίου. Για την όμορφη αυτή στιγμή ανυπομονούν και οι Doohan - Gardner.

 

"Έχω ζήσει πολλές συγκινητικές στιγμές εκεί και σίγουρα το να βρεθώ και πάλι με τους Casey και Mick, θα είναι άλλη μια τέτοια στιγμή", δήλωσε ο πρώτος Αυστραλός που σήκωσε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - το 1987 - ο Wayne Gardner.

 

"Η επιστροφή του Stoner αποτελεί μεγάλο νέο για τους φιλάθλους και το πλήθος σίγουρα θα την περιμένει κι εγώ ανυπομονώ να παίξω το ρόλο μου. Το MotoGP έχει μεγάλη απήχηση ανά την υφήλιο, με τη νέα γενιά θρύλων να αναδεικνύονται. Είμαστε μάρτυρες μιας νέας εποχής για το άθλημα και ενθαρρύνω τους φιλάθλους να κάνουν το ταξίδι στην Αυστραλία για να παραστούν στο μεγάλο αυτό γεγονός", τόνισε με τη σειρά του ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc, Mick Doohan.

 

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλος αγώνας από τον Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ο Marquez παραείναι επιθετικός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα