• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 ΕΔ2: Ο Nakagami έδωσε ρυθμό!
Πιο πίσω οι Rabat-Terol, 5ος ο Redding, 11ος ο Espargaro
Νέα 27/09/2013 - 18:30

Ένας Ιάπωνας κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, μέσα στην Ισπανία, στην Aragon, με τον Takaaki Nakagami να κλέβει την παράσταση και από την έκτη θέση το πρωί να σκαρφαλώνει στην πρώτη το απόγευμα, με χρόνο 1:54.325! Βελτιωμένος και ο Rabat, έμεινε μόλις 32 χιλιοστά πίσω από τον Ιάπωνα, ενώ ο Nico Terol - πρώτος στις ΕΔ1 - ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση, χωρίς να μπορέσει στα τελευταία λεπτά να πιέσει για κάτι περισσότερο.

 

Ο 30χρονος Kallio δεν βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο, χάρη στον οποίο όμως (1:54.784) παίρνει την τέταρτη στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με τον Johann Zarco να ανεβαίνει στην 5η, πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Nakagami. Torres και Corsi δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να ρίξουν τους πρωινούς τους χρόνους, μένοντας στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.

 

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Scott Redding, ο οποίος αν και έπεσε πάνω από τέσσερα δέκατα σε σχέση με το πρωί, χρόνος που του χάρισε την 5η θέση στις ΕΔ2, εν τούτοις έμεινε όγδοος στα συνδυασμένα. Στα χαμηλά και ο δεύτερος διεκδικητής του φετινού Τίτλου, Pol Espargaro (11ος στις ΕΔ2), ο οποίος ούτε αυτός κατάφερε να βελτιωθεί σε σχέση με το πρωί, επιστρέφοντας προβληματισμένος στο γκαράζ της ομάδας του, στη δέκατη θέση (στα συνδυασμένα) και με διαφορά σχεδόν εννέα δέκατα από τον ομόσταυλό του Tito Rabat. Στην ένατη θέση ο Thomas Luthi.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χαμηλά τα επίπεδα πρόσφυσης

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ2: Το 1-2-3 οι Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα