• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σάκης Συνιώρης: Εμπειρία ζωής!
Η συμμετοχή του στα SBK, στην κατηγορία Supersport
Νέα 24/09/2013 - 13:28

Στον προηγούμενο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK - στην κατηγορία Supersport - για πρώτη φορά είχαμε τη συμμετοχή ενός Έλληνα αναβάτη, του Σάκη Συνιώρη! Ο 37χρονος οδηγός ξεπέρασε τα όποια εμπόδια της ελλιπούς εμπειρίας και της περιορισμένης τεχνικής υποστήριξης και κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του - μια Honda CBR600RR της Sinioris Racing Team - στην 26η θέση στον αγώνα της Κυριακής!

 

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε θετικά από τους ανθρώπους στο paddock, ενώ και η επίσημη ιστοσελίδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, φιλοξενεί δηλώσεις του Έλληνα άσου!

 

"Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, η συμμετοχή μου σ' αυτό το σόου!", ξεκίνησε να λέει ο Σάκης. "Ήταν φανταστικά που ήμασταν εδώ και αγωνιστήκαμε εναντίον των καλύτερων αναβατών και ομάδων του κόσμου! Είμαι ικανοποιημένος που απέδειξα τις ικανότητές μου στο βρεγμένο, παρά την έλλειψη traction control, αλλά και από τον επαγγελματισμό όλων των μελών της ομάδας μου, οι οποίοι με βοήθησαν να παραμείνω 100% συγκεντρωμένος στο ρόλο μου, σ' αυτό το υψηλού επιπέδου Πρωτάθλημα. Είμαι όμως και απογοητευμένος, διότι περισσότερη τεχνική υποστήριξη και εξαρτήματα θα μου έδιναν τη δυνατότητα να ήμουν πραγματικά ανταγωνιστικός. Νιώθω ότι απέδειξα την αξία μου και αυτή της ομάδας μου σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Π.Π.Τ. Μέγαρα: Superstock

« Προηγούμενο άρθρο

Έδωσε μάχες ο Παπασταύρου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα