• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
24H Le Mans: Κέρδισε η Pirelli
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!
Νέα 23/09/2013 - 13:59

Χτες Κυριακή, μπροστά σε 72.000 θεατές, η Pirelli και η SRC Kawasaki - με αναβάτες τους Gregory Leblanc, Fabien Foret και Nicolas Salchaud - θριάμβευσαν στον 24ωρο αγώνα Le Mans για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! Μετά και την επιτυχία της Pirelli στο Bol d'Or (στα τέλη Απρίλη), ο τίτλος "Master of Endurance" πήγε δικαίως στην εταιρεία. Οι δυο προαναφερθέντες αγώνες ήταν και οι μοναδικοί στους οποίους συμμετείχαν η Pirelli και η Kawasaki SRC, από τους τέσσερεις συνολικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής για το 2013.

 

Το τρίπτυχο αναβάτες, μοτοσυκλέτα και ελαστικά ήταν το κλειδί της επιτυχίας, με την ομάδα να τερματίζει μπροστά από την GSX-R 1000 της R2CL (με Dunlop) και την Yamaha YZF-R1 της Yamaha France GMT 94 (με ελαστικά Michelin).

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που κερδίζουμε το θρυλικό 24ωρο Αγώνα στο Le Mans και μάλιστα για τέσσερεις συνεχόμενες χρονιές", σχολίασε ο Giorgio Barbier, Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Pirelli. "Αυτό το Σ/Κ μας γέμισε έντονα συναισθήματα και μεγάλη ικανοποίηση, μετά τους τίτλους στο Πρωτάθλημα της Ιταλίας (σ.σ. στην κατηγορία Superbike με τον Eddi La Marra πάνω σε Ducati) και Γερμανίας (σ.σ. στην κατηγορία Superbike με τον Markus Reiterberger πάνω σε BMW). Επιπροσθέτως, το να έχουμε κερδίσει με το ίδιο προϊόν το Diablo Superbike, με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, σημαίνει ότι έχουμε ένα πολύπλευρο ελαστικό που ταιριάζει σε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών", κατέληξε ο Barbier.

 

Επόμενο άρθρο »

Π.Π.Τ. Μέγαρα: Superstock

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Cudlin στη θέση Hernandez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα