• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Κατεβάζει ομάδα ο Rossi!
Πιθανότατα από τη νέα σεζόν!
Νέα 21/09/2013 - 11:59

Παρά τις συνεχιζόμενες αρνήσεις από τον ίδιο τον Valentino Rossi το τελευταίο διάστημα - όσον αφορά στις φήμες ότι θα κατεβάσει ομάδα στη μικρή κατηγορία το 2014 - το όλο project έχει επισήμως πάρει σάρκα και οστά, αν πιστέψουμε την έγκυρη εφημερίδα, Gazzetta dello Sport.

 

Η VR46 Racing Team ή TeamVR46 είναι μια από τις ομάδες, η αίτηση της οποίας έγινε προσωρινά αποδεκτή από την αρμόδια Επιτροπή, την περασμένη Παρασκευή στο GP του San Marino.

 

Η VR46 ομάδα του Rossi αποτελεί ακόμα ένα βήμα εμπρός, μετά τη σύσταση της VR46 Riders' Academy, μια ακαδημία που διατηρεί ο Ιταλός σούπερ-σταρ στο ράντσο του στη Tavullia, προετοιμάζοντας νεαρά ταλέντα.

 

Για το ντεμπούτο της τη νέα χρονιά, η νέα αυτή ομάδα αναμένεται να έχει δυο αναβάτες με τις άκρως ανταγωνιστικές KTM Moto3 μοτοσυκλέτες. Ο πρώτος θα είναι πιθανότατα ο Romano Fenati, ενώ ο δεύτερος δεν αποκλείεται να είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi, Luca Marini! Ο τελευταίος ωστόσο, μπορεί να αποφασίσει να παραμείνει στο ιταλικό Πρωτάθλημα ώστε να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και απλά να προγραμματίσει μερικές έκτακτες συμμετοχές στη Moto3.

 

Επόμενο άρθρο »

H pole position στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Schwantz για τους Marquez και Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα