• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Paddock girls!
Τα κορίτσια της Ιταλίας
Νέα 19/09/2013 - 13:13

Με τον Jorge Lorenzo να έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον διπλό τραυματισμό του στον ώμο, οδεύουμε προς τον επόμενο γύρο Πρωταθλήματος, στην ισπανική πίστα της Aragon.

 

Σε μια πίστα όπου ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έχει καταφέρει να γευθεί τη χαρά της νίκης, ο Lorenzo θα παλέψει πάση θυσία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Marc Marquez! Πάντως η προϊστορία είναι ενάντια στη Yamaha, με τη Honda και τη Ducati να έχουν από δυο και μια νίκες αντίστοιχα, τα τελευταία τρία χρόνια!

 

Από την άλλη, ο δαιμόνιος Marquez δεν έχει και τις καλύτερες περσινές αναμνήσεις από την ισπανική πίστα, όπου είχε μείνει δεύτερος - πίσω από τον Pol Espargaro - για περίπου 1.5δ. Τέλος, ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή για τη μοτοσυκλέτα του πίστα, ενώ ο Valentino Rossi θα θέλει να επανορθώσει για την απογοήτευση της μη κατάκτησης του βάθρου στο Misano.

 

Μέχρι τον επόμενο αγώνα λοιπόν, απολαύστε την πλούσια συλλογή μας από επιλεγμένες φωτό με τα ομορφότερα paddock girls που εντοπίσαμε στην ιταλική πίστα!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέες υποψηφιότητες για τη Moto2 και Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: Είδαμε το επίπεδό μας!

Χορηγοί