• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Πρόοδο η Suzuki
Είναι σε καλό δρόμο και πάμε βήμα-βήμα
Νέα 19/09/2013 - 09:55

Ολοκληρώνοντας το τεστ αυτής της Δευτέρας στην πίστα του Misano, ο Randy de Puniet - δοκιμαστής της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της Suzuki - δήλωσε ότι το εργοστάσιο βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

 

"Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή, γιατί ήταν μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα από αυτή που χρησιμοποιώ στους αγώνες", εξήγησε ο De Puniet, ο αναβάτης του Aspar στο Πρωτάθλημα, με μοτοσυκλέτα Aprilia. "Στο τέλος βέβαια, η αίσθηση μου ήρθε αμέσως και νομίζω ότι το τεστ ήταν θετικό. Ήταν μεγάλη ημέρα, αλλά δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, συγκρίναμε ένα νέο πλαίσιο και ένα καινούργιο φέρινγκ".

 

Ερωτηθείς αν η Suzuki είναι σε καλό δρόμο, ο Γάλλος αποκρίθηκε: "Έχουν κάνει σωστά βήματα. Δυστυχώς ο καιρός στο Motegi πριν ένα μήνα δεν ήταν καλός, αλλά από τότε έχουν φέρει ένα νέο φέρινγκ, το πλαίσιο και νέων προδιαγραφών κινητήρα. Τα πάντα πάνε καλά και οδεύουμε βήμα-βήμα. Χρόνο έχουμε και οι ημέρες εδώ είναι σημαντικές", ολοκλήρωσε ο De Puniet, ο οποίος παρέμεινε με τη Suzuki στο Misano την Τρίτη και την Τετάρτη.

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος η σεζόν για τον Abraham

« Προηγούμενο άρθρο

Άνοιξε η πίστα στις Σέρρες!

Χορηγοί