• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένεση ηθικού το τεστ για τον Crutchlow
"Απέκτησα περισσότερη εμπιστοσύνη στην Μ1 μου"
Νέα 18/09/2013 - 14:23

O Cal Crutchlow ισχυρίστηκε ότι το τεστ της Δευτέρας ήταν μια απαραίτητη ένεση ηθικού για τον ίδιο, καθώς ψάχνει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό! Ο αναβάτης της Tech 3 - ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση στον αγώνα της Κυριακής - σημείωσε πρόοδο στα φρένα, με τη δορυφορική του M1.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το τεστ", ξεκίνησε να λέει ο Βρετανός. "Νομίζω ότι η ευκαιρία να οδηγήσουμε χωρίς το άγχος ενός επίσημου Σ/Κ, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα και κατάφερα να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στην YZR-M1. Τώρα πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στον επόμενο αγώνα της Aragon. Σημειώσαμε πρόοδο στο φρενάρισμα".

 

"Όχι τόσο στην αρχική φάση φρεναρίσματος, αλλά σίγουρα στην τελευταία και αυτό θα με βοηθήσει στους μελλοντικούς αγώνες. Ήμουν πιο γρήγορος και μπορούσα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα σε μικρότερη απόσταση κι αυτό είναι θετικό". Ο καλύτερος χρόνος του Crutchlow ήταν στο 1:33.780, που του χάρισε την τέταρτη θέση 0.516 πίσω από τον Marquez και 0.120 πίσω από την εργοστασιακή Μ1 του Rossi.

 

"Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μας και ο ρυθμός μας όλη μέρα ήταν σταθερός και καλύτερος από τον αντίστοιχο του αγώνα. Πολύ θετικό ήταν και το νέο ελαστικό της Bridgestone. Έκανα 28 γύρους με αυτό και τον καλύτερό μου χρόνο τον πέτυχα στο τέλος. Η Bridgestone έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και είναι πολύ καλό που άκουσαν τις παρατηρήσεις μας και έκαναν αλλαγές στη σωστή κατεύθυνση".

 

Επόμενο άρθρο »

Άνοιξε η πίστα στις Σέρρες!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Τίποτα το ρηξικέλευθο

Χορηγοί