• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Ζέσταμα: Εξάρθρωση ώμου ο Marquez!
Πρώτος ο rookie, πολλές πτώσεις στην κρύα πίστα
Νέα 01/09/2013 - 12:41

Ο Marc Marquez πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο πρωινό ζέσταμα στο Silverstone, αλλά στη συνέχεια είχε μια δραματική πτώση στην Vale κι έβγαλε τον ώμο του!

 

Τα κρύα ελαστικά προκάλεσαν αρκετά ατυχήματα σήμερα το πρωί, με τον rookie του HRC να κάνει 2:02.531 και να φιγουράρει στην πρώτη θέση, μπροστά από τον Jorge Lorenzo και τον Αμερικάνο της Ducati, Nicky Hayden.

 

Πρώτος που έπεσε στην κρύα πίστα, ο Hernandez, με τον Michele Pirro να τον μιμείται λίγο αργότερα, όντας ο πρώτος από τους τρεις οδηγούς που θα έπεφταν στην στροφή Vale. Δεύτερος ο Cal Crutchlow - 3η πτώση για τον Βρετανό αυτό το Σ/Κ - με τον Marquez να χάνει στο ίδιο σημείο τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του μερικά λεπτά πιο μετά!

 

Η μοτοσυκλέτα του Marquez έπεσε θεαματικά πάνω στην αντίστοιχη του Crutchlow και ήταν ευχής έργο που οι κριτές και ο Βρετανός αναβάτης πρόλαβαν να φύγουν εγκαίρως. Λίγο πριν το τέλος, πτώση είχε και ο Hayden.

 

Οι γιατροί έβαλαν τον ώμο του Marquez στη θέση του, ωστόσο ο μικρός πονάει πολύ και μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί στο μεσημεριανό αγώνα, στις 15:00 ώρα Έλλαδος.

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3: 1ος και στο ζέσταμα ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Έβγαλε τον ώμο του ο Marquez

Χορηγοί