• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει το Silverstone o Abraham
Στόχος ένα καλό αποτέλεσμα στο Misano
Νέα 29/08/2013 - 10:58

Ο Karel Abraham τραυματίστηκε στον ώμο του στο γύρο της Indianapolis και δεν συμμετείχε στη συνέχεια στον αγώνα, για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το GP της πατρίδας του, στο Brno.

 

Ο Τσέχος όμως συνέχισε να υποφέρει από τους πόνους και στο Brno, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην 19η θέση και τώρα αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο γύρο του Silverstone, ώστε να αναρρώσει και να είναι πιο έτοιμος για το Misano στα μέσα Σεπτέμβρη.

 

"Αν συμμετείχα στο Silverstone δεν θα τα πήγαινα καλά λόγω τραυματισμού και θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο να αναρρώσω", σχολίασε ο Abraham. "Επομένως, μετά και τις συμβουλές των γιατρών, αποφασίσαμε να μην πάρουμε μέρος στον επόμενο γύρο και να αφήσουμε για μια ακόμη εβδομάδα τον ώμο να ξεκουραστεί. Λυπάμαι που θα χάσω τον αγώνα, γιατί μ' αρέσει η πίστα κι έχω καταφέρει ένα από τα καλύτερά μου αποτελέσματα εκεί. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες στη συνέχεια για να προσπαθήσω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα κι ένας από αυτούς είναι στο Misano. Έτσι, πρέπει να είμαι 100% έτοιμος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

UK GP: Γλυκές αναμνήσεις για Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα