• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω Yamaha μέχρι το 2016!
Τουλάχιστον για τρία ακόμη χρόνια στο MotoGP ο Ιταλός
Νέα 06/08/2013 - 20:14

Μετά τη νίκη του στο Assen, ο Rossi έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θέλει να γίνει ο γηραιότερος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, που θα έχει κερδίσει σε αγώνα, βάζοντας στο στόχαστρό του το ρεκόρ του Bayliss, ο οποίος είχε κερδίσει στη Βαλένθια το 2006, σε ηλικία 37 ετών! Για να γίνει αυτό, ο Valentino θα πρέπει να μείνει στο MotoGP για τρία ή περισσότερα χρόνια.

 

Παράλληλα, να θυμίσουμε ότι ένας από τους λόγους που ο Crutchlow επέλεξε τελικά τη Ducati - πέρα από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και τα περισσότερα χρήματα - ήταν και το ότι ο Lin Jarvis είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούσε να του εγγυηθεί μετάβαση στην εργοστασιακή Yamaha το 2015, διότι το αφεντικό του γιαπωνέζου κατασκευαστή θέλει να κρατήσει τους Lorenzo και Rossi πέρα από το 2014, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Speedweek.de, ο Valentino απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στη Suzuki το 2015, χρονιά που ο κατασκευαστής θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προσθέτοντας ότι δεν θα αποσυρθεί (όπως ίσως μερικοί περίμεναν) αλλά θέλει να συνεχίσει με τη Yamaha για άλλα δυο χρόνια!

 

"Μετά το 2014 θέλω ακόμα ένα συμβόλαιο με τη Yamaha για δυο επιπλέον χρόνια, μέχρι το τέλος του 2016, αν το ίδιο επιθυμεί και η Yamaha", τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Μετά από αυτό, νομίζω ότι θα είναι αρκετά...". Ερωτηθείς τι θα κάνει όταν αποσυρθεί, ο Ιταλός θρύλος δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στους τέσσερεις τροχούς, χωρίς όμως υψηλές προσδοκίες μόνο για διασκέδαση.

 

O Rossi ήδη δίνει συμβουλές σε νέους αναβάτες οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά το ράντσο του, με τον ίδιο να έχει δηλώσει παλιότερα ότι θέλει να ασχοληθεί με το να βοηθά νέα ταλέντα. Τέλος, αναφορικά με το νέο παιχνίδι manager που αφορά στο MotoGP, όταν ρωτήθηκε ποιούς αναβάτες θα διάλεγε για την ομάδα του, απάντησε τους: Marc Marquez και Scott Redding!

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Παραγωγική 2η ημέρα στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner στο Motegi για 6 γύρους

Χορηγοί