• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πέντε μνηστήρες για Crutchlow!
Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα SBK!
Νέα 26/07/2013 - 10:37

Παρά τις φήμες από Γερμανία, που θέλουν τον Cal Crutchlow να έχει ήδη υπογράψει με την Ducati (η ανακοίνωση σύμφωνα με τους Γερμανούς θα γίνει στον επόμενο γύρο της Indianapolis) ο ίδιος ο Βρετανός αναβάτης δηλώνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα είναι το 2014!

 

Ο Crutchlow είναι το νούμερο ένα όνομα στη μετεγγραφική λίστα πολλών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Ducati - ο Hayden αποτελεί παρελθόν - αλλά και του HRC για να αντικαταστήσει τον Bradl στην LCR Honda. Από την πλευρά της, η Tech 3 θέλει όσο τίποτα να διατηρήσει στις τάξεις της τον Βρετανό οδηγό, ωστόσο όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Lin Jarvis, είναι δύσκολο να υποσχεθούν στον Cal εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2015, κάτι που είναι ο διακαής πόθος του Βρετανού.

 

Πρόσφατα, ο Crutchlow ρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα SBK - αν δεν έχει ικανοποιητική προσφορά στο MotoGP - με την απάντησή του να είναι αρνητική, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δήλωσε: "Καλύτερα έκτος στο MotoGP, παρά να πάρω Πρωτάθλημα στα SBK!"

 

Πάντως, ο ίδιος σχολίαζε σε δημοσιογράφους στη Laguna Seca ότι "...δεν θα πάρω καμμία απόφαση μέχρι την Indy. Χρειάζομαι χρόνο και αυτή τη στιγμή είμαι σε συνομιλίες με πέντε ομάδες και όχι μόνο από αυτό το Πρωτάθλημα!", αφήνοντας να εννοηθεί ότι συζητά την πιθανότητα επιστροφής του στα SBK!

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει στην Indy ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ελαστικά και πρόσφυση στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα