• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Μιλά για το 1ο μισό της σεζόν
Το δίδυμο της ομάδας μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Νέα 24/07/2013 - 15:10

Το GP στη Laguna Seca ήταν ο τελευταίος αγώνας για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, με το αφεντικό του HRC, Shuhei Nakamoto, να μιλά στο επίσημο site του Πρωταθλήματος και να δίνει τη δική του οπτική για τους πρώτους εννέα αγώνες.

 

"Είμαστε χαρούμενοι", ξεκίνησε να λέει ο Nakamoto. "Το δίδυμο της ομάδας μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία των αναβατών και των κατασκευαστών, αλλά η διαφορά μας με τη Yamaha είναι μικρή. Προσπαθούμε πολύ, πολύ σκληρά για να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, όχι μόνο εδώ αλλά και στην Ιαπωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος".

 

Μέχρι στιγμής, ο Marquez έχει τρεις νίκες στο Πρωτάθλημα, έναντι δυο του Dani Pedrosa. Μιλώντας για τους αναβάτες του, ο Nakamoto τόνισε: "Είμαι εντυπωσιασμένος με τα επιτεύγματα του Marc. Ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Ειδικά στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς, ο Dani ήταν πάρα πολύ δυνατός. Μελετώντας τα γενικά χαρακτηριστικά, η Yamaha είναι δυνατή σε κάποιες πίστες, ενώ σε άλλες είναι δυνατή η Honda. Στο δεύτερο μισό, του Dani του αρέσουν οι πίστες και ταιριάζουν καλύτερα στη μοτοσυκλέτα μας. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είναι δυνατός όπως πέρυσι".

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα πρωτότυπη του 2014. "Κάναμε δοκιμές στην Aragon. Οι δυο αναβάτες μας βρήκαν θετικά, αλλά και αρνητικά σημεία. Τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα και θα είμαστε σε θέση να ξανακάνουμε δοκιμές μετά το επίσημο τεστ του Misano, στα μέσα Σεπτέμβρη. Αν οι οδηγοί μας μείνουν ικανοποιημένοι, θα την έχουμε στη διάθεσή τους από φέτος".

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Το ράντσο του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα