• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Μόσχα: ΚΑΤ2
Βροχή, 1ος ο Melandri, πτώσεις για Giugliano-Checa
Νέα 20/07/2013 - 12:36

Χτες το βράδυ έβρεχε συνεχώς στη Μόσχα και με την πίστα να είναι γεμάτη νερά, οι αναβάτες δυσκολεύτηκαν και οι χρόνοι - όπως είναι κατανοητό - δεν βελτιώθηκαν. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα από τις ΚΑΤ1 θα κρίνουν ποιοι θα πάρουν θέση στην απογευματινή διαδικασία της Superpole.

 

Στις ΚΑΤ1 - χτες - ο Tom Sykes ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με χρόνο 1:35.657, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Davide Giugliano, ενώ σήμερα το πρωί αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Marco Melandri με χρόνο 1:47.100. O Giugliano ήταν και πάλι εντυπωσιακός, μένοντας κοντά στο χρόνο του Melandri, ωστόσο μια πτώση στην πρώτη στροφή - προς το τέλος της διαδικασίας - είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό του αγκώνα. Θα αγωνιστεί κανονικά στην Superpole.

 

Ο αναβάτης της Althea Racing δεν ήταν ο μόνος που έπεσε σήμερα το πρωί, με τον Carlos Checa - ο οποίος επιτέλους αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά το τεστ στο Misano - να χάνει τον έλεγχο της Ducati του και να πέφτει 2 λεπτά πριν το τέλος. Ο Ισπανός χτύπησε το κεφάλι του από το highside, ευτυχώς για τον ίδιο όμως, χωρίς να έχει διάσειση. Ολοκλήρωσε στη δέκατη θέση.

 

Ο Jules Cuzel ήταν τρίτος, ακολουθούμενος από τον Leon Haslam, με τις διαφορές στους αναβάτες να έχουν ξεπεράσει το ένα δευτερόλεπτο. Ο τραυματίας Guintoli, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις δεύτερες κατατακτήριες και να ξεκουράσει τον ώμο του ώστε να είναι έτοιμος για την Superpole.

 

Τα αποτελέσματα για την Superpole παρέμειναν ως είχαν από τις ΚΑΤ1, τα οποία μπορείτε να ξαναδείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: O Gugliano στην Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Σημείο αναφοράς ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα