• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Κάθε 15 χρόνια...!
Αναβάτες σαν τον Marquez βγαίνουν κάθε 15 χρόνια!
Νέα 09/07/2013 - 15:20

Το συγκλονιστικό ξεκίνημα του Marc Marquez τη φετινή σεζόν, έχει αναγκάσει να ξεχαστούν τα σχόλια αρκετών, οι οποίοι στην αρχή του Πρωταθλήματος προέβλεπαν πολλές πτώσεις για τον ταχύτατο Ισπανό. Ο Crutchlow ωστόσο, επανειλημμένως έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο αναβάτη, επισημαίνοντας τις δυνατότητές του. "Η μοτοσυκλέτα του Marc είναι χειρότερη από αυτή του Espargaro... δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί έξω, που να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει με τη μοτοσυκλέτα", δήλωνε πέρυσι ο Βρετανός της Tech 3.

 

Φέτος, έχοντας ήδη διανύσει το ένα τρίτο του φετινού Πρωταθλήματος, ο τρομερός μικρός με το εντυπωσιακό στυλ, έχει ανέβει ακόμα περισσότερο στα μάτια του Βρετανού, με τον τελευταίο να σχολιάζει: "Ο Marquez είναι, για την ώρα, ο καλύτερος αναβάτης του κόσμου! Τέτοιοι αναβάτες βγαίνουν μόνο κάθε 15 χρόνια και ο προηγούμενος από αυτόν ήταν ο Valentino. Είναι τόσο απλό. Είναι γρήγορος και πολύ δύσκολα τον κερδίζεις... Δείτε τι έγινε στο Mugello (σ.σ. όταν ο Marquez είχε την τρομακτική πτώση με 300+ χλμ) κανείς δεν θα σκεφτόταν να κάνει αυτό που έκανε: έγειρε κι έβαλε τη μοτοσυκλέτα ανάμεσα σ' αυτόν και στον τοίχο. Είναι πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτος και αυτό είναι η δύναμή του".

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σ' ένα περιστατικό - μια συζήτηση - που είχε με έναν μηχανικό το 2008. "Θυμάμαι μια φορά, έναν μηχανικό της Showa - με τον οποίο είχα δουλέψει στα BSB - τον οποίο ρώτησα ποιον θεωρεί τον καλύτερο αναβάτη που έχει δουλέψει ποτέ μαζί του; Είχε δουλέψει στο παρελθόν με τον Valentino, τον Colin, τον Max και άλλους. Απάντησε: ο Marc Marquez, ο οποίος τότε ήταν 15 χρονών! Μου είπε ότι ήταν με διαφορά καλύτερος και ότι έδινε την πληρέστερη πληροφόρηση!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati Athens: Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Athens: Τα εγκαίνια - Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα