• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μια από τις καλύτερές μου νίκες!
Κέρδισα έναν αληθινό αγώνα!
Νέα 29/06/2013 - 20:28

Ο Valentino Rossi περιέγραψε την 80η του νίκη στο MotoGP, ως μια από τις καλύτερες που έχει πετύχει ποτέ! Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από τρία σχεδόν χρόνια, κάνοντας μια δυναμική εμφάνιση στον σημερινό αγώνα της Ολλανδίας.

 

Ο Vale αφού ξεμπέρδεψε με τους δυο εργοστασιακούς της Honda, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη συνέχεια του αγώνα, ο οποίος βρήκε τον 34χρονο οδηγό στην πρώτη θέση και 90.000 κόσμου να παραληρούν και να τον αποθεώνουν! Το τεστ στην Καταλονία ήταν κομβικής σημασίας για τον Ιταλό σούπερ-σταρ, ο οποίος είχε δηλώσει πολύ χαρούμενος με τη βελτίωσή του στο φρενάρισμα, κάτι που του επέτρεψε να επικρατήσει των Pedrosa και Marquez στην τελευταία σικέιν του Assen.

 

"Είμαι τόσο χαρούμενος... κέρδισα έναν αληθινό αγώνα, όπου όλοι μου οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί και πολύ γρήγοροι, εκτός από τον τραυματία Jorge", ξεκίνησε να λέει ο Vale. "Ήταν όλα καταπληκτικά από την αρχή, είχα καλή αίσθηση, ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και μπορούσα να προσπερνάω στα φρένα. Ήταν δύσκολο, αλλά η γραμμή τερματισμού με "καλούσε" κι έπρεπε να φτάσω εκεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Κάναμε ένα βήμα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα, μπορώ και οδηγάω καλύτερα κι έτσι τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να μένουμε με τους μπροστά κάθε Σ/Κ".

 

Ο Valentino συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του σκληροτράχηλου ομόσταυλού του, ο οποίος παρά τους πόνους από την εγχειρισμένη του κλείδα, κατάφερε να παλέψει και να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Jorge έκανε έναν απίστευτο αγώνα και πρέπει να του δώσουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια, διότι αυτό που έκανε θέλει πολύ κουράγιο. Παράλληλα έκανε κι ένα σημαντικό βήμα για το Πρωτάθλημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα με τα ελαστικά για τον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτο βάθρο για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα