• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ξεκινά τον αγώνα ο Lorenzo!
Το να τερματίσω θα είναι μια μικρή νίκη!
Νέα 29/06/2013 - 13:02

Το πράσινο φως για να αγωνιστεί σήμερα, έδωσαν οι γιατροί στον Jorge Lorenzo, ο οποίος ύστερα από συνεννόηση με την ομάδα του αποφάσισε να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

 

"Είμαστε εδώ, επιτέλους, για να αγωνιστούμε", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Στους πρώτους γύρους στο ζέσταμα πονούσα πολύ, ειδικά όταν επιτάχυνε η μοτοσυκλέτα. Σκέφτηκα να τα παρατήσω αλλά συνέχισα κι ευτυχώς ο πόνος υποχωρούσε σταδιακά. Έχω συνηθίσει να προσαρμόζω το σώμα μου στη μοτοσυκλέτα ώστε να αποφεύγω τον πόνο. Το πρόβλημα θα είναι στον αγώνα, όταν θα πρέπει να προσπεράσω στα φρένα, διότι δεν μπορώ να πιέσω πολύ τον ώμο μου. Έχω καλό ρυθμό και νιώθω πολύ καλύτερα στις στροφές, αλλά προφανώς χειρότερα σε σχέση με την Πέμπτη. Αποφάσισα όμως να αγωνιστώ!"

 

"Μόνο και μόνο το να τερματίσω τον αγώνα θα είναι μια μικρή νίκη για μένα, αλλά θα ήθελα να πάρω τουλάχιστον πέντε βαθμούς ή περισσότερους, οτιδήποτε λιγότερο δεν θα είναι αρκετό μετά από τέτοια ταλαιπωρία. Στο τέλος του αγώνα θα δούμε αν άξιζε. Είμαι υπερήφανος με τον εαυτό μου για την προσπάθεια αυτές τις δυο ημέρες, αλλά και με τους μηχανικούς μου για την υποστήριξη".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Δυνατές συγκινήσεις, νίκη για Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: KAT2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα