• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Ζέσταμα
Πρώτος ο Rossi, 8ος ο Lorenzo!!
Νέα 29/06/2013 - 11:25

Ο Valentino Rossi - μαζί με τον Marc Marquez και τον Crutchlow που θα ξεκινήσει από την pole - είναι οι τρεις αναβάτες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του πρωινού ζεστάματος στο Assen.

 

Ωστόσο τα σημαντικά νέα έρχονται από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος αναγκάζει τους πάντες - εχθρούς και φίλους - να υποκλιθούν στην αποφασιστικότητα του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο οποίος την Πέμπτη έσπασε την κλείδα του, την Παρασκευή εγχειρίστηκε στην Βαρκελώνη και το Σάββατο είναι στην Ολλανδία και πιθανότατα θα αγωνιστεί!!

 

Με αστείρευτες ψυχικές δυνάμεις, ο Lorenzo ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του και έκανε πολύ προσεκτικά τον πρώτο του γύρο. Στη συνέχεια, ο δεύτερος στη βαθμολογία Πρωταθλήματος, σκαρφάλωσε από την 11η θέση στην 8η, μετά ήταν 5ος και έφτασε μέχρι και την 4η θέση, 0,3δ πίσω από τον πρώτο Crutchlow! Τα λεδώα είναι περιττά για τη δύναμη ψυχής του Jorge... Τα είπε όλα οValentino Rossi (βλ. εδώ).

 

Τα τελευταία μόνο λεπτά, όταν οι υπόλοιποι βελτιώθηκαν, ο Jorge αρκέστηκε στην 8η θέση. Επόμενος στόχος για τον Lorenzo να συμμετάσχει στον αγώνα!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Τι είπε χθες ο Rossi για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ζέσταμα

Χορηγοί