• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK KAT1: Διατηρεί τα ηνία ο Sykes
Μάχη με τη Honda του Rea, 4 Ιταλοί στην πρώτη εξάδα!
Νέα 28/06/2013 - 18:52

Στη συνηθισμένη του πρώτη θέση, έμεινε ο Tom Sykes και στις πρώτες κατατακτήριες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, που αυτό το Σ/Κ διεξάγεται στην ιταλική πίστα της Imola. Ο Βρετανός αναβάτης της Kawasaki δείχνει έτοιμος να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Guintoli στο βαθμολογικό πίνακα, με 28 βαθμούς να χωρίζουν τους δυο οδηγούς.

 

Μέτρια απόδοση από το δίδυμο της Aprilia, Sylvain Guintoli και Eugene Laverty, οι οποίοι τερμάτισαν στην έβδομη και ένατη θέση αντίστοιχα. Λίγο πιο πάνω από τον Γάλλο βρέθηκε ο Marco Melandri - στην έκτη θέση - όντας ο τελευταίος από τέσσερεις Ιταλούς στη σειρά! Αποφασισμένος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Fabrizio έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση, μένοντας μόλις 0.289δ πίσω από τον δεύτερο Jonathan Rea.

 

Ο Ιρλανδός ήταν και πάλι αυτός που κόντραρε τον Sykes, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι λίγο πάνω από ένα δέκατο και τον Rea να παρουσιάζεται δυνατός και αποφασισμένος να επαναλάβει την επιτυχία του 2011 (είχε κερδίσει τον ένα αγώνα). Η ομάδα της Alstare Ducati είδε τον εξαιρετικό μέσα στην πατρίδα του Ayrton Badovini να πλασάρεται τέταρτος, πετυχαίνοντας την καλύτερή του θέση φέτος στο στεγνό! Giugliano, Melandri, Camier  και Baz έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

 

Η κόκκινη σημαία κυμάτισε 25 λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας, με τον Loris Baz να έχει μια σφοδρή πτώση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο, με τον ίδιο να παραπονιέται για πόνους στο λαιμό του, αλλά την ομάδα του να παραμένει αισιόδοξη ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Haga, ο οποίος επιστρέφει στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2011, βελτίωσε κατά 1,7δ τον πρωινό του χρόνο, αλλά παρέμεινε στην 17η θέση, επικρατώντας και πάλι του ομόσταυλού του, Iannuzzo. Παρά την αισιοδοξία του πριν την έναρξη του έβδομου γύρου στο Assen, ο Checa παραμένει σε χαμηλό επίπεδο, ολοκληρώνοντας 12ος τα πρώτα χρονομετρημένα, 1,5δ πίσω από τον Sykes.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Τέταρτος με καλό ρυθμό ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Assen: 2η συνεχόμενη pole ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα