• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντυπωσιασμένος ο Spencer με Marquez
Πίστη: Αυτό βλέπω στην οδήγησή του!
Νέα 13/06/2013 - 11:36

Εντυπωσιασμένος με τον Marc Marquez δήλωσε ο Freddie Spencer, με το τέλος της μεταξύ τους συνάντησης που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Bordeaux.

 

Ο πρώτος νικητής της Honda κάτω από τη σημαία του HRC, ο Spencer, ήταν ο νεαρότερος αναβάτης που πήρε την pole position και ο νεαρότερος νικητής της μεγάλης κατηγορίας, προτού ο 20χρονος Marquez - φέτος - καταφέρει να καταρρίψει και τα δυο του ρεκόρ στο φετινό αγώνα του Τέξας. Παρά το γεγονός ότι του "πήρε" τα ρεκόρ, ο Spencer - 51 ετών πια - δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με τα κατορθώματα του νεαρού, την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία!

 

"Το να οδηγάς σε τέτοιο επίπεδο, έχει να κάνει οπωσδήποτε και με την πίστη που έχεις στον εαυτό σου", δήλωσε ο Spencer στο επίσημο site του Πρωταθλήματος. "Αυτή η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με την απόδοσή σου και να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα. Αυτό είναι εμπιστοσύνη και αυτό βλέπω στην οδήγησή του. Πολλοί με ρωτούν πως νιώθω που ήρθε κάποιος και μου πήρε τα ρεκόρ... νομίζω ότι είναι τέλειο!"

 

Από την πλευρά του, ο Marquez ζήτησε, αστειευόμενος, συγγνώμη από τον Spencer που του "έκλεψε" τα ρεκόρ, δηλώνοντας όμως ότι τα στατιστικά και τα ρεκόρ δεν αποτελούν σημαντικούς παραμέτρους γι' αυτόν.

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Marquez για το GP της Καταλονίας

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Συνεχίζουμε να πιέζουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα