• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέγαρα: 2ος Γύρος ΠΠΤ
Δείτε τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες
Νέα 11/06/2013 - 16:20

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετό κόσμο στην πίστα των Μεγάρων, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών!

 

Στην Open ο Βέλλιος ήταν αυτός που ξεχώρισε, με τον Κρεμάλα να περνά τη γραμμή τερματισμού πέντε δευτερόλεπτα πιο μετά και τον Γιαννακόπουλο να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Στην επόμενη κατηγορία, Racing 125-250 (αγωνίζονται μαζί μοτοσυκλέτες των αντίστοιχων κυβικών αλλά βαθμολογούνται ξεχωριστά) κυριάρχησε ο Τσώκος, αφήνοντας 10 δευτερόλεπτα πίσω του τον δεύτερο και 51 ολόκληρα δευτερόλεπτα τον τρίτο!

 

Στα Supersport και Superstock-SBK είχαμε από δυο σκέλη σε κάθε μια, με τον Σάκη Συνιώρη να επικρατεί και στους δυο αγώνες στα Supersport και τον Παναγιωτόπουλο να κυριαρχεί στα Superstock. Ο τελευταίος ήταν εντυπωσιακός και αγωνίστηκε και στους τέσσερεις αγώνες των δυο παραπάνω κατηγοριών, κατακτώντας δυο νίκες, μια δεύτερη θέση ενώ είχε και μια εγκατάλειψη. Η νεοσύστατη ομάδα της Kosmocar-EKO Ducati Team, με τον Γ. Παπασταύρου αναβάτη (στη 2η φωτό), κατέκτησε την 13η θέση στον πρώτο αγώνα και την 9η στο δεύτερο. Ο 18χρονος αναβάτης αγωνίστηκε με μια Panigale παραγωγής ουσιαστικά, μιας και λόγω έλλειψης δεδομένων για τη συγκεκριμένη πίστα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στην πρώτη μοτοσυκλέτα της ομάδας, που θα ήταν πολύ δυνατή για τα δεδομένα των Μεγάρων.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών εδώ! (με κλικ πάνω αριστερά στο Παν. Πρωτάθλημα ΜΟΤΟ ΜΕΓΑΡΑ)

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Αμφίρροπη μάχη στην Ισπανία

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα