• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενοχλημένος (πάλι) ο Batta
Με την Ducati και τη στρατηγική της
Νέα 10/06/2013 - 14:55

Οι αναβάτες της Ducati παρουσιάστηκαν ελαφρώς βελτιωμένοι στην Πορτογαλία, με τον Carlos Checa να τερματίζει ένατος και έκτος στους δυο αγώνες και τον ομόσταυλό του να ολοκληρώνει όγδοος στο δεύτερο αγώνα, αφού είχε αποσυρθεί νωρίτερα στον πρώτο εξαιτίας προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Ωστόσο για μια ακόμη φορά ο Francis Batta - ιδιοκτήτης της Ducati Alstare - ήταν αναστατωμένος με την Ducati και τον Max Biaggi να είναι το επίκεντρο της διαμάχης. Θυμίζουμε ότι ο Batta σχεδόν τσακώθηκε με τον Bernhard Gobmeier γιατί ήθελε να γίνει ο Ιταλός πρώην αναβάτης, δοκιμαστής για την 1199 Panigale. Όμως αυτή του η πρόταση δεν εισακούστηκε, παρά το ότι τόνιζε ότι ο Biaggi θα έδινε χρήσιμες συμβουλές ενώ και η παρουσία του και μόνο θα μάζευε τα φώτα της δημοσιότητας και ενδεχομένως νέους χορηγούς.

 

Λίγες εβδομάδες όμως αργότερα, η Ducati αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Biaggi να δοκιμάσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP, προκαλώντας την έκπληξη και την ενόχληση του Batta: "Αυτό που με εξέπληξε και ρίσκαρα να τσακωθώ με τον Bernhard Gobmeier γι' αυτό, είναι ότι ενώ ήθελα τον Biaggi για δοκιμαστή της Panigale, βλέπω αργότερα την Ducati να του δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μια MotoGP μοτοσυκλέτα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη στρατηγική της Ducati, διότι σ' αυτό το σημείο, ο Max θα μπορούσε να είχε δοκιμάσει και την Superbike".

 

Τέλος, πρόσθεσε: Max είναι ο εστεμμένος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK και νιώθω πολύ κοντά του. Λυπάμαι πολύ όμως, διότι είχαμε εκπονήσει ένα δυνατό project με τον Max και την Ducati, όμως κάποιοι άλλοι είχαν διαφορετική άποψη".

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμητική διάκριση για Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα