• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Ένιωσα πολύ όμορφα!
Μετά από 8 χρόνια οδήγησε MotoGP μοτοσυκλέτα
Νέα 10/06/2013 - 13:08

Ο Max Biaggi ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος των δοκιμών της Ducati στην πίστα του Mugello, που ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Οχτώ μήνες μετά την απόσυρσή του και οχτώ χρόνια από τότε που έφυγε από το MotoGP, ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK έκανε τους πρώτους του γύρους πάνω στην Desmosedici με τα ελαστικά της Bridgestone. Το Motoblog.it είχε αρχικά γράψει για 1:49.7, με το gpone.com να καταγράφει το πιο ρεαλιστικό χρόνο του 1:52.1 για τον Max Biaggi. Για να γίνουν και οι απαραίτητες συγκρίσεις, να θυμίσουμε ότι ο Dovizioso είχε καλύτερο χρόνο στο 1:48.2 (πάνω στην πειραματική Ducati) ενώ ο ταχύτερος γύρος του αγώνα στο Mugello ήταν 1:47.639 από τον Marc Marquez.

 

"Ένιωσα πολύ ωραία διότι είναι ένα άθλημα που αγαπώ και μετά από μεγάλο διάστημα, ήταν πολύ ωραία που μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω μια MotoGP μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Biaggi και πρόσθεσε: "Στους πρώτους μου γύρους το κατάλαβα ότι είχα λείψει οχτώ χρόνια, διότι μια τέτοια μοτοσυκλέτα έχει άμεση αντίδραση και τέτοια κίνηση που δεν έχουν οι αντίστοιχες των SBK".

 

Τέλος, θέλοντας ενδεχομένως να σταματήσει τις όποιες φήμες για έκτακτες συμμετοχές ή επιστροφή του στη δράση, ο Ιταλός αναβάτης τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ότι επρόκειτο "για ένα και μόνο τεστ" και ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του ευχαριστώντας την Ducati που του έδωσε αυτή την ευκαιρία, έστω κι αν ο καιρός ήταν αρνητικός και μείωσε το χρόνο του στην πίστα.

 

Επόμενο άρθρο »

Τιμητική διάκριση για Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Από πρώτος 12ος ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα