• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Δικό μου λάθος η πτώση
"Το δεξί μου πόδι πόναγε και είχα πονοκέφαλο"
Νέα 10/06/2013 - 11:03

Είναι πραγματικά σκληρό να είσαι ο Mr. Superpole, να ξεκινάς από την pole position, να έχεις την ευκαιρία να μειώσεις περαιτέρω τη διαφορά σου από τον πρώτο στη βαθμολογία και να πέφτεις χτυπώντας στο κερμπ πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας! Ακόμα πιο επώδυνο είναι το γεγονός ότι στη συνέχεια έχεις καλό ρυθμό και μάλιστα σημειώνεις νέο ρεκόρ πίστας.

 

Αυτά συνέβησαν - για κακή του τύχη - στον Tom Sykes στο δεύτερο αγώνα της Πορτογαλίας, όπου ο Βρετανός αναβάτης είχε την ατυχία να ξαναπέσει, όταν οι κριτές τον έσπρωχναν για να επιστρέψει στους μηχανικούς του, μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (βλ. φωτό 2-3-4-5) ! Οι τελευταίοι έκαναν ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και επισκεύασαν τη μοτοσυκλέτα, αλλά στη συνέχεια ο Sykes αναγκάστηκε να μπει στα pits άλλες δυο φορές...

 

Παρά ταύτα, ο αναβάτης της Kawasaki παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κατακτώντας την τρίτη θέση στον πρώτο αγώνα, έχοντας όμως 28 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. "Περίμενα να είναι ο πρώτος αγώνας δυνατός και προφανώς τα παιδιά στην πρώτη και δεύτερη θέση οδήγησαν εξαιρετικά, ενώ εγώ δυσκολευόμουν λίγο. Πήραμε όμως το βάθρο και μερικούς σημαντικούς βαθμούς", σχολίασε ο Sykes. "Στο δεύτερο αγώνα η πτώση ήταν δικό μου φταίξιμο, επειδή στην έξοδό μου και συγκεκριμένα στην πρώτη στροφή πάτησα στο κερμπ από την εσωτερική. Το κομμάτι εκεί έδειχνε επίπεδο, αλλά την τελευταία στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήταν ψηλό κι έπεσα, με τη μοτοσυκλέτα να προσγειώνεται πάνω μου. Ήταν μεγάλη πτώση! Το δεξί μου πόδι πόναγε και είχα πονοκέφαλο. Είχαμε βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα για το δεύτερο αγώνα και αυτό αποδείχτηκε διότι σπάσαμε το ρεκόρ πίστας. Σε κάθε αγώνα οδηγούσα στο όριο. Νιώθω ότι απογοήτευσα μερικούς αλλά δεν θέλω να είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου, καθώς αυτό είναι το πρώτο μου λάθος εδώ και πολύ καιρό".

 

Επόμενο άρθρο »

Από πρώτος 12ος ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέταρτη φετινή νίκη για Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα