• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Portimao: ΕΔ1
Δυνατές μάχες, πρώτος ο Sykes
Νέα 07/06/2013 - 15:37

Ο Tom Sykes συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα στην Πορτογαλία και στην πίστα του Portimao, όπου και ξεκίνησε ο έκτος γύρος Πρωταθλήματος των SBK με τα πρώτα ελεύθερα. Ο Βρετανός αναβάτης, κυρίαρχος στους προηγούμενους αγώνες του Donington Park, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές σήμερα, καθώς προς τα τελευταία λεπτά οι χρόνοι έπεφταν και οι οδηγοί πίεζαν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Το Σ/Κ αναμένεται άκρως ανταγωνιστικό, κάτι που εύκολα συμπεραίνει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στα τελικά αποτελέσματα - στο συνοδευτικό μας αρχείο - όπου οι έντεκα πρώτοι έχουν διαφορά μεταξύ τους κάτω από οκτώ δέκατα! Πολύ κοντά στον Sykes, η έκπληξη της ημέρας, ο Fabrizio, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στο 0.087δ πίσω από τον Βρετανό. Την πρώτη τριάδα κλείνει ο Jonathan Rea, με τρεις κατασκευαστές να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Οι δυο εργοστασιακοί της BMW ακολουθούν, με τον Chaz Davies να αφήνει για 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Marco Melandri, ο οποίος φιγούραρε στην πρώτη θέση της διαδικασίας για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στα τελευταία λεπτά.

 

Δυνατή μάχη ανάμεσα και στο δίδυμο της Aprilia, με τους Guintoli και Laverty να είναι στην 6η και 7η θέση, με διαφορά λίγο πάνω από τέσσερα δέκατα από την κορυφή, η θέση των οποίων στην κατάταξη κρίθηκε για μόλις τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου! Τη δεκάδα έκλεισαν οι Baz, Giugliano και Camier. Ο Carlos Checa - στην 11η θέση - επέστρεψε στους αγώνες μετά την αποχώρησή του στον προηγούμενο γύρο της Αγγλίας και κατάφερε να μείνει εντός ενός δευτερόλεπτου από την κορυφή, ως η κορυφαία Ducati.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αύριο ο 2ος Γύρος του Πανελληνίου

« Προηγούμενο άρθρο

O Alonso κέρδισε τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα