• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Test: Ημέρα 1η
Η βροχή έδωσε πρόωρο τέλος
Νέα 07/06/2013 - 10:27

Η ημέρα ξεκίνησε αργά για τους δοκιμαστές της Ducati, τους εργοστασιακούς της αναβάτες και τον οδηγό-έκπληξη, τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή SBK και πρώην αναβάτη του MotoGP, Max Biaggi! Το πρωί οι κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν μερικούς γύρους - χωρίς να δοθούν επίσημοι χρόνοι - αλλά σύντομα τα σύννεφα στον ουρανό της Τοσκάνης έφεραν τη βροχή που έδωσε πρόωρο τέλος στις δοκιμές της πρώτης ημέρας.

 

Ο "Ρωμαίος Αυτοκράτορας" είχε λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να θυμηθεί και πάλι πως είναι η οδήγηση σε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, με τα νέα ελαστικά της Bridgestone, αποκτώντας παράλληλα και πάλι εμπιστοσύνη στα carbon φρένα, τα οποία είχε πολύ χρόνο να δοκιμάσει. Καλύτερος χρόνος του Ιταλού πρώην αναβάτη, το 1:49.7, με κάθε επιφύλαξη καθώς επίσημοι χρόνοι ποτέ δεν δόθηκαν.

 

Βελτιωμένος και ο Andrea Iannone, ο οποίος οδήγησε την πειραματική Desmosedici των κόκκινων και κατάφερε να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο από το προηγούμενο Σ/Κ, όταν και στην πίστα του Mugello διεξήχθη ο 5ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Έτσι, αποδεικνύεται ότι οι μηχανικοί της ομάδας και ο δοκιμαστής Michele Pirro βαδίζουν στο σωστό δρόμο. Λίγους γύρους έκαναν και οι Andrea Dovizioso και Nicky Hayden, σκοπός των οποίων ήταν η περαιτέρω σύγκριση ανάμεσα στις δυο μοτοσυκλέτες.

 

Ενδεχομένως σήμερα ο καιρός να είναι καλύτερος στο Mugello και να επιτρέψει στους κόκκινους του Borgo Panigale να συνεχίσουν την εξέλιξη της Desmosedici.

 

Επόμενο άρθρο »

O Alonso κέρδισε τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

2ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Χορηγοί