• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στην "Πράσινη Ομάδα Αναβατών"
Μια κίνηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το περιβάλλον
Νέα 06/06/2013 - 14:15

Χτες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η FIM (Παγκόσμια Ομοσπονδία) ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη συμμετοχή του Valentino Rossi στην "Πράσινη Ομάδα Αναβατών", μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι με τη συμμετοχή αρχικά των Marc Marquez, Laia Sanz, Takahisha Fujinami, Randy de Puniet και Ken Roczen.

 

Οι πρεσβευτές περιβάλλοντος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι άνδρες και γυναίκες προερχόμενοι από διαφορετικές κουλτούρες και εθνικότητες. Το πλέον σημαντικό είναι ότι γίνονται μπροστάρηδες στο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και τους οπαδούς τους σε θέματα περιβάλλοντος.

 

"Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έγινα Πρεσβευτής Περιβάλλοντος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας", τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Οπωσδήποτε δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να μεταφέρεις ένα "πράσινο" μήνυμα μέσα από το άθλημά μας, αλλά τόσο η FIM, όσο και η Yamaha αλλά και οι λοιποί εμπλεκόμενοι σ' αυτή την πρωτοβουλία, μας έδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατο! Ως αναβάτης δεσμεύομαι να βοηθήσω τον κόσμο μας να κάνει ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά στη βιωσιμότητά του. Θα παίξω το ρόλο μου και θα βοηθήσω τους αγώνες μοτοσυκλέτας να προσαρμοστούν στις ανάγκες του περιβάλλοντός μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Στόχος η Καταλονία για τον Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati με το 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα